A Nanobrow Eyebrow Styling Soap-al a szemöldököd mindig lenyűgözően fog kinézni!

Ritkás vagy sűrű és kusza? A Nanobrow Eyebrow Styling Soap-al a szemöldököd mindig hibátlanul fog kinézni. A gélszerű szappan 24 órás tartósságot biztosít, könnyen felvihető és nem igényel vizet. Minden egyes szőrszálat beborít, hogy megduplázza a volumenét. 

Egy termék, amely megváltoztatja a szemöldököd

Annak ellenére, hogy sok időt töltesz a szemöldököd elkészítésével és ápolásával, még mindig elégedetlen vagy a kinézetével? Valószínűleg még nem próbáltad ki a  Nanobrow Eyebrow Styling Soap-ot! Ez a termék megváltoztatja a szemöldöködet. A Nanobrow szappan egész nap a helyén tartja a szemöldököket, felvitele pedig nagyon könnyű, mert a gél állag nem okoz csomósodást vagy fehér maradványokat. Pár perc alatt szép szemöldököd lehet. A  Nanobrow Eyebrow Styling Soap zseniális mind a nappali, mind az esti sminkhez, amelynek egész éjszakára ki kell tartania.

Mire jó a  Nanobrow Eyebrow Styling Soap?

A Nanobrow Eyebrow Styling Soap segítségével a lehetetlen nem létezik! A termék a legvékonyabb és legrövidebb szemöldöknek is volument ad. Mit csinál pontosan a szappan? A precíz kefének köszönhetően a legrövidebb szőrszálakat is bevonja. A szemöldök volumenesebbnek, teltebbnek és bolyhosabbnak tűnik. Szemöldökceruzával, púderrel vagy pomádéval is fokozhatod őket. A hozzáadott glicerin fényessé, valamint tökéletesen hidratálttá és erőssé teszi a szemöldököt.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap -szemöldök szappan

Több információ a hivatalos honlapon: nanobrow.hu

Hogyan kell használni a Nanobrow szemöldökformázó szappant?

Használd az aplikátort, nem kell vízzel összekeverni! – fésüld át vele a szemöldököt, ügyelve arra, hogy egyenletesen bevonj mindent. Használj gyors ecsetvonásokat felfelé, enyhén oldalra haladva. A jobb hatás érdekében először lefelé fésüld a hajszálakat. Így biztos lehetsz benne, hogy a termék teljesen beborítja őket. Befejezésként utoljára csúsztasd végig a spirált, lágyítva a felső széleket és élesítve a szemöldök végét.

A Nanobrow szappan jó az érzékeny bőrre?

Persze! Ez az enyhe, glicerin alapú szappan biztonságos az érzékeny bőr számára is. Nem okoz irritációt, bőrpírt vagy szárazságot. A glicerin védi a hajszálakat, hidratál és fényt ad. A Nanobrow szemöldökformázó szappan káros vegyi anyagok nélkül készült.

legjobb termékek szemöldök sminkeléshez

Nanobrow szemöldökformázó szappan: hatások

  • Telt megjelenésű, dús, bolyhos szemöldök
  • Hidratált és fényes szőrszálak
  • Merész ívek
  • Laminált megjelenés
  • Határozott szemöldök
  • A formulát nem kell vízzel keverni
  • 24 órán át kitart
  • Minden típusú szemöldökszőrzethez jó
  • Nagyszerű bármilyen alkalomra