Legyen olyan tartása a frizurádnak, mint az álmaidban, a Nanoil Hair Volume Enhancer segítségével

A hajad általában laposan simul a koponyádra, miközben teljesen élettelennek is tűnik? Itt az ideje megnyugodni! Szerezz be egy jó formázó spray-t és élvezd egész nap a bámulatos frizurádat. Próbáld ki a Nanoil Hair Volume Enhancer-t, legyen hihetetlenül telt és tartós a hajad!

A mindennapos hajápolásnak és formázásnak nem kell egy örökkévalóságig tartania. Mindösszesen egy olyan sokoldalú termékre lesz szükségünk, amely megadja a kívánt hatást, kondicionál és táplálja is a fürtöket. A kozmetikai iparban számos olyan hajápoló létezik, amely megfelel ezeknek a kívánalmaknak. A Nanoil új formázó spray-je egy ezek közül – úgy alkották meg, hogy több szinten gondoskodjon a hajról. 

Hogyan növeljük a haj volumenét? 

A vékony szálú, finom haj gyorsan veszt tartásából és lelapul, de ugyan ez igaz a vastagszálú, nehéz hajra is. Ilyenkor frissesség gyorsan elillan és azon nyomban zsírossá is válik az említett hajzuhatag. Be kell szerezned néhány terméket, ha újra növelni szeretnéd a volumenét: 

  • szárazsampon – ha csak kevés idő áll rendelkezésedre ahhoz, hogy elkészülj, például reggel sietsz a munkába, akkor ez a termék egy életmentő: felfrissíti a hajat és megemeli a hajtöveket. 
  • könnyű hajkondícionáló – a fújós kondícionálók számítanak talán a legjobb megoldásnak, mert nem nehezítik el a hajat (mindenképpen ellenőrizd az összetevők listáját, mielőtt betennéd a kosaradba!)
  • gyengéd sampon – ilyen lehet egy micellás sampon, amely teljes egészében megtisztítja a fejbőrt a portól, méreganyagoktól és egyéb szennyeződésektől.  
  • formázó spray – ideális esetben válasz hajtőemelőt, amely növeli a haj volumenét 

Legyen olyan tartása a frizurádnak, mint az álmaidban, a Nanoil Hair Volume Enhancer segítségével 

A tartást nélkülöző hajnak olyan szüksége van egy formázó primer segítségére. Fontos, hogy könnyű legyen az állaga és ne terhelje túl a hajszálakat, amelyek már amúgy is hajlamosak a zsírosodásra. Éppen ilyen a Nanoil Hair Volume Enhancer is – egy kivételes, multifunkcionális termék, amely gondoskodik a kényes struktúrájú hajról. Egyszerűen permetezd fel és formázd úgy a hajadat, ahogy szeretnéd. Ez a könnyű permet garancia a fantasztikus frizurára és az egésznapos tartásra. A formula semmilyen nehéz olajat, szárazságot eredményező alkoholt vagy káros parabént nem tartalmaz. Minden egyes összetevő igen nagy gonddal került kiválasztásra. 

Nanoil Hair Volume Enhancer – tápláló összetevők

A tökéletesen összekombinált összetevők teszik a Nanoil Hair Volume Enhancer-t kiemelkedővé, amely ennek hála hihetetlen módon lesz képes javítani a hajon.  

  • A keratin a hajszálak legalapvetőbb építőköve, amely erősíti, revitalizálja és vastagítja a hajszálakat. 
  • A panthenol megálljt parancsol a szárazságnak, mèllyen hidratálja a hajat, ráadásul fényt és rugalmasságot is kölcsönöz.
  • A búzafehérjék akkor rendkívül fontosak, amikor egészséges, illetve csodás haj után vágyakozunk, mert ezek még a nem finom szálú hajat is képesek vastagabbá és erősebbé tenni. 

hair volume enhancer nanoil

Hogyan használjuk a volumennövelő spray-t?

A Nanoil Hair Volume Enhancert a szórófej miatt nagyon könnyű használni. Egyszerűen eloszlatható a haj teljes hosszán – és mindehhez  csak néhány pillanatra lesz szükség! Alkalmazd közvetlenül hajmosás után vagy nedves hajon, ehhez használhatsz vizet vagy gyógynövényekből főzetet vagy spray-s kondicionálót. Majd vedd a kezedbe a kedvenc hajformázó eszközödet. A Nanoil Hair Volume Enhancer azonnal megemeli a hajtöveket és selymesen puhává is teszi őket. A haj egész nap fantasztikusan telt és dús lesz. Nincs többé lapos haj! 

Add már ma le a rendelésedet a www.nanoil.hu oldalon keresztül. Olvass el mindent a sprayről és a Nanoil más szépségápolási termékeiről. Benne vagy?