Lépj szintet a szalonodban a ColorCuts Highlighting Foam Strips-nak hála

A ColorCuts Highlighting Foam Strips speciális anyagból készült, ezzel garantálva, hogy a haj hőmérséklete ideális marad a színezés során. Ezek a csíkok gondoskodnak arról is, hogy a színezés vagy a melírozás biztonsággal menjen végbe. Egy modern fodrászatnak abszolút kötelező kiegészítője kell, hogy legyen a Color Cuts márka professzionális csíkja. A lapok könnyen kezelhető dobozokban érkeznek, bennük 200 különböző színű darabbal, amely nem csak az egész csapat munkatemóját fogja befolyásolni, de az alumíniumfóliákat is leváltja. Tárazz be a fodrászok legnépszerűbb segédeszközéből a saját szalonodba is.

A ColorCuts egy híres máltai márka, amely kifejezetten fodrászkellékekre és professzionális segédeszközöket gyárt szakembereknek. Termékeiket a fodrászatokban gyakorlott fodrászok, gyakornokok és szakmunkástanulók is használják. Könnyen használható, praktikus kiegészítője lehet a színezők munkájának, ezáltal pillanatok alatt megtanulhatják a színezés csínját-bínját. A ColorCuts kiáll a fenntartható gyártási technológiák mellett, hiszen ők maguk is napenergiát és újrahasznosítható anyagokat is használnak. A csíkokhoz felhasznált anyagok 80%-ban újrahasznosítottak. 

melír habcsíkok ColorCuts

A ColorCuts Highlighting Foam Strips-jai

Ezek a használatra kész csíkok egy speciális polisztirolhabból készülnek, amelynek egyedi bevonata optimalizálja a haj hőmérsékletét a festés és szőkítés során. Hihetetlenül puhák, szakadás vagy suhogás nélkül alkalmazhatóak. Az anyag nem fogja húzni a fejbőrt és a hajtöveket. Mind a vendégnek, mind a színező mesternek kényelmesek. A ColorCuts habcsíkok sokoldalú kiegészítők, alkalmasak minden színezési technológiához. Ezzel a legdivatosabb színezés is sokkal gyorsabb, kényelmesebb és környezetbarátabb lesz –  legyen az a sokdimenziós flamboyage, a természetes sombre vagy a modern splashlight.

Highlighting Foam Strips:

  • Könnyebbé és kétszer gyorsabbá teszi a színezést
  • A hőálló anyagnak hála a haj hőmérséklete optimális marad
  • A félig áttetsző kialakításának hála a folyamat mindvégig ellenőrizhető
  • A jobb tapadás érdekében nedvesítsd be
  • Puha, rugalmas és tökéletesen illik a kézbe
  • Minden színezési technikához tökéletes
  • 80%-ban újrahasznosított anyagokat tartalmaz
  • Újrafelhasználható – akár 800 használatra elég
  • Gépben vagy kézzel is tisztítható

ColorCuts Highlighting Foam Strips – hogyan használandó?

5 lépéses útmutató

1.Lépés. Válassz le különböző vastagságú tincseket – minél vékonyabbak a melírozott részek, annál természetesebb lesz a végeredény
2.Lépés. Helyezd a használatra kész csíkot a kiválaszott tincs alá, közvetlenül a hajtőhöz
3.Lépés. A rögzítéséhez használd a hajszínezőt, így nem fog lecsúszni a művelet közben a csík.
4.Lépés. Hajtsd félbe, ha nagyon hosszú lenne a hajad, akkor borítsd be egy másodikkal is.
5.Lépés. A megfelelő idő eltelte után, óvatosan távolítsd el a hajról, mosd el és már ismét használható is.

Több információ a ColorCuts termékekről a colorcuts.mt honlapon

ColorCuts kiemelő habcsíkok