Nanoil Castor Oil: Teljesen természetes és sokoldalú szépségápolási termék

Valami rendkívüli dolognak kell lennie a ricinusolajban, hiszen már olyan régóta jelen van a haj- és bőrápolásban. A technológiai fejlődés és a rendelkezésünkre álló kifinomult kezelések ellenére ez a “régi” ricinusolaj segít nekünk otthonunk kényelmében kezelni a különböző bőr- és hajproblémákat.

Mi teszi a ricinusolajat pótolhatatlanná? Miért használjuk még mindig azt a kozmetikumot, amelyet nagymamáink is használtak a testükre és a hajukra? Olvass tovább, hogy megtudd, milyen csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik a tiszta ricinusolaj.

A ricinusolaj egyedülálló összetevői

Számos tanulmány kimutatta, hogy nincs olyan növényi olaj, amely összetételében hasonlítana a ricinusolajhoz. Ez a tulajdonsága nyilvánvalóan egyedülálló kozmetikai olajjá teszi a ricinusolajat. Milyen megkülönböztető anyagok találhatók a Nanoil Castor Oil-ban?

  • 18 szénatomos ricinolsav-glicerid: tulajdonságait a gyógyászatban és a terápiában általánosan használják; pozitív hatással van a szempillákra és a szemöldökre, ösztönözve azok hosszabb és vastagabb növekedését; javítja és hidratálja a hajat, a bőrt és a körmöket.
  • kvercetin: szerves fertőtlenítőszer, amely elpusztítja a baktériumokat és a gombákat; erős antioxidánsként is ismert, ezért késlelteti a bőr öregedését.
  • olaj-, linol-, palmitin- és sztearinsav-gliceridek: ápolják, védik és kisimítják a bőrt; védőbevonatot képeznek a hajon és a bőrön, hogy a vizet bent tartsák, így fenntartva a hidratáltságot.

Nanoil Castor Oil: 100% -os ápolás minden cseppben

Miért a Nanoil Castor Oil az egyik legjobb minőségű növényi olaj? Mert nem esik át finomítási folyamaton. Emellett hidegen sajtolt, ami szintén befolyásolja az olajban maradó tápanyagok mennyiségét. Mivel a Nanoil Castor Oil minden értékes elemet tartalmaz, alkalmazható hajra, bőrre, szemöldökre, szempillákra, körmökre és lábakra. Mire használhatod?

A Nanoil Castor Oil mindenre használható

Milyen hatása van ricinusolajos kezelések? A lehetőségek számtalanok! Hadd mutassuk be a tiszta ricinusolaj négy leggyakoribb felhasználási módját.

  1. A HAJNÖVEKEDÉS ÖSZTÖNÖZÉSÉRE Gyenge és ritkuló a hajad? A ricinusolaj erősebbé, fényesebbé és vastagabbá teszi. Alkalmazd rendszeresen a fejbőrre és hamarosan gyorsuló növekedést fogsz tapasztalni, mivel a hajhullás megszűnik. Érdemes tudomásul venni, hogy előfordulhat, hogy a ricinusolajjal való hosszabb ideig tartó kezelés után a haj kicsit sötétebb lesz. Ettől a szálak vastagabbnak és egészségesebbnek tűnnek.
  2. DÚSABB SZEMPILLÁK ÉS SZEMÖLDÖK A nők világszerte megerősítik, hogy a ricinusolaj szérumként csodákat művel, elősegítve a szempillák és a szemöldök növekedését. Naponta egyszer, lefekvés előtt alkalmazva a ricinusolaj biztosítja a tüszőknek a hosszabb és vastagabb hajszálak növekedéséhez szükséges tápanyagokat.
  3. A SMINK Eltávolításához / Olajos tisztítási módszerhez. Ha alternatív termékeket keresel az arctisztításhoz, az olajos tisztítási módszer lehet a számodra megfelelő. Vegyél néhány csepp Nanoil Castor Oil-t és keverd össze egy kiválasztott növényi olajjal (ez lehet argánolaj, jojobaolaj vagy bármilyen más, a bőrtípusodnak megfelelő olaj). Masszírozd a keveréket a bőrébe, hogy eltávolítsd a szennyeződéseket, a sminktermékeket és a faggyút. Antiszeptikus tulajdonságainak köszönhetően a ricinusolaj minimalizálja a pattanásokat. Emellett kiegyensúlyozza a faggyút is.
  4. KÖRÖMERŐSÍTÉS A törékeny és gyenge körmök az áztató kezelés hatására erőssé válnak és rendbe jönnek. Ha nincs időd arra, hogy a körmöket 15-20 percig a ricinusolajjal kevert víz alatt tartsd, akkor lefekvés előtt néhány csepp olajat dörzsölj a körömlemezre. A legjobb hatás eléréséhez néhány hétig folytasd ezt a műveletet.

Látogass el a nanoil.hu weboldalra és rendeld meg ezt a csodálatos terméket. Ha szeretnéd kipróbálni az olajtisztító módszert, a Nanoil hivatalos weboldalán más kozmetikai olajokat is találhatsz.

Nanoil RICINUS OLAJ értékelés