Nanolash Szérum. Hogyan szerezzünk 50% -kal természetesebb szempillákat?

Az internet bármely szépség fórumán olyan bejegyzés található, mely képviseli a nõk legnagyobb félelmét – nem eléggé szép szempillák. “Lányok, segítsetek! A szempilláim rövidek, használtam olcsóbb és drágább szempillaspirálokat is, de nem lettek hosszabbak… A szempilla göndörítõ és a ricinusolaj sem nyújtottak eredményt és már nincs pénzem, hogy folyamatosan mûszempillákat vásároljak. Mit tegyek, van ötletetek?”

A szempillák természetes meghosszabbításának legjobb módja a rendszeres erõsítésük. Csak a megfelelõen táplált hajhagymából nõhet erõs, vastag és hosszú szempilla. A szempillák ápolásakor oda kell figyelni a biztonságos, természetes és hatékony összetevõk összességére, amely a forráson fejti ki hatását. Ilyen kozmetikum kétségtelenül a Nanolash Szérum, minden nõ kedvenc széruma.

A Nanolash kondicionáló legnagyobb elõnye a jellegzetességei. Nanolash színtelen és szinte illatmentes kozmetikum folyékony gél formában. Az applikációhoz egy precíz ecset van mellékelve. A Nanolash szemhéjra történõ felvitelének módszerét illetõen, ugyanolyan módon kell elvégezni, mint a szemhéjtus esetében. A gyártó napi egyszer javasolja a szérum alkalmazását. Az ecset egyetlen mozdulatával, a megfelelõ mennyiség felvitelével megszerezhetõ a kívánt eredmény. Ugyanakkor a mennyiség nem túl sok és a kozmetikum gyorsan felszívódik. A könnyû és precíz felvitel befolyásolja a hatékonyságot. Az innovatív és természetes összetevõk kombinációja azonnal hat a forrásra, azaz a hajhagymára. Ezért a Nanolash szérum a szempillák regenerációjának és erõsítésének leghatékonyabb módszere.

A Nanolash szérum legjobb ajánlása, hogy számos nõ gyakran használja. Nanolash az egyik leginkább megfizethetõ  szempilla kondicionáló, kiváló minõségû tulajdonságokkal. Az ára kisebb, mint a versenytársak termékeinek ára és 6 hónapos kezeléshez elegendõ. Ez a beruházás biztosan megéri. Ráadásul a Nanolash szérum rendszeres használatával elért eredmény minden árat megér és a kezelés költsége semmi a hosszabb szempillák hatásához képest.

Az elsõ hetekben a szérum intenzíven stimulálja a hajhagymákat, hogy hatékonyabban mûködjenek. A Nanolash használatának ezen idõszakában, nem biztos, hogy a szempillák olyan látványosak lesznek, mint ahogyan azt elvárjuk. Ez azért van, mert elõször is a Nanolash táplálja és erõsíti a hajhagymákat és csak ezután következik a szempilla nõvelõ hatása. A kezelés utolsó lépésében a hatás fenntartására kell összpontosulni és ekkor a Nanolasht csak néhány naponta kell alkalmazni. A Nanolash rendszeres használata, a gyártó bevallása szerint, elképesztõ hatásokat eredményez.

18 Komment “Nanolash Szérum. Hogyan szerezzünk 50% -kal természetesebb szempillákat?”

 1. Cili19

  nemrég vettem meg és már csodálo a hatásokat <3

  Válasz
 2. Lauraa

  Imádom ezt a szérumot! Néhány hónapja használom és már kezd fogyni. Sokan kérdezik, hogy ezek a természetes szempilláim. 😀 Biztos, hogy veszek egy másik csomagot! 😀 😀 😀

  Válasz
 3. Tori_X

  Természetesen rövid és vékony szempilláim vannak, és ha nem használok szempillaspirált a szemhéjam is ugyanolyan fakó ;/ Ez a termék sokat segített, mert az ellrgiám miatt nem használhatok ricinus olajt.

  Válasz
 4. Tami M.

  Kár, hogy türelmetlen vagyok, mert már néhány hét várakozás teljesen elbátortalanít. Ezért rövid úton oldom meg és tűszempillákat rakatok fel egyes eseményekre. Egyszer műszempillám is volt, de nem tetszett az érzés. Éreztem, ahogy lenehezíti a szempillákat. Ráadásul óvatosan kellett bánni a smink eltávolításkor.

  Válasz
 5. Kari

  Évek óta viselek műszempillát, bár tudom, hogy károsítja az eredeti pilláimat. Már megszoktam ezt a kényelmes megoldást. Nehéz lesz abba hagyni.

  Válasz
 6. Zsófi

  Egy hónapja használom és már látom, hogy hosszabbak, bár továbbra is vékonyak és kuszál ;(

  Válasz
 7. Sára222

  az összes természetes módszer közül a ricinusolaj a legjobb számomra

  Válasz
 8. Erika

  Jól működött a szempilláimon, erősebbek lettek. Korábban, amikor lemostam a sminkem mindig kihullott néhány pilla, de most látom a javulást 🙂 További új szempillákat is látok :)))

  Válasz
 9. Bella

  most először hallok róla, de érdekesnek tűnik, ezért én is szeretném kipróbálni

  Válasz
 10. Patri

  A szérumot a fodrászom ajánlotta, műszempilla helyett!!

  Válasz
 11. Marina

  Jelenleg a revitalash-t tesztelem, de még nem láttam javulást. Miután elhasználom, kipróbálom a nanolash-t. 🙂

  Válasz
 12. Juli87

  Nem hiszem, hogy ez a termék ennyire jó. A szempilla csak műszempillával hosszabbítható meg, az eredeti pilla sose lesz olyan hosszú és sűrű.

  Válasz
 13. Cecília

  Már hosszú ideje gondolkodom ezen a szérumon, de szerintem végre megveszem :))

  Válasz
 14. mirjam

  a hatások hihetetlenek, de az ára….

  Válasz
  • szani_s

   Hidd el, az olcsóbb szérumok nem olyan hatékonyak, mint ez. Ezt tudom, mert évek óta használom a szempillanövelő szérumot és már rengeteget használtam.

   Válasz
  • Kati_m

   ilyen kivételes eredményekért többet is fizetek

   Válasz
 15. Rebi

  Ismerem ezt a terméket! A szemöldökömön szoktam használni, hogy sűrűbb legyen, és igen, csodákra képes :))

  Válasz
 16. Alíz

  Szeretném kipróbálni, és meglátni, hogy néznek ki a szempilláim a kezelés után. Már két ilyen terméket kipróbáltam, és allergiát okoztak ;/

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük