Selymesen puha haj hajmosás után? Ismerd meg a Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo-t!

Tudtad, hogy egy sampon képes javítani a hajad megjelenésén? Ha te is selymesen puha, ragyogó és  kellemes tapintású hajról álmodozol, akkor mindössze egy megoldás létezik – a Nanoil Keratin Micellar Shampoo. Gyengéd, de mélytisztítás csak egy karnyújtásnyira! 

nanoil MICELLÁS SAMPON FOLYÉKONY SELYEMMEL

Samponozz a tökéletesen tiszta, sima és bámulatosan ragyogó tincsekért! Nehezen hiszed el? Vess egy pillantást a legjobb folyékony selyemmel dúsított micellás sampon értékelésére!

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: Micellás tisztítás és ápolás a hajadnak 

Ha az a célod, hogy sima és ragyogó legyen a hajzuhatagod – akkor dolgozz folyékony selyemmel. A Nanoil Liquid Silk samponja nem csak gondosan összeválogatott tiszító összetevőket tartalmaz, de ezek mosás közben a kondicionálásról és a haj megjelenésének javításáról is gondoskodnak. Végre a gubancolódásra hajlamis és nehezen kifésülhető hajnak is búcsút inthetsz! A Nanoil termékével a fürtjeid anélkül lesznek simák, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a tartásával kapcsolatban. Mégis hogyan? Mert a Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo megelőzi a borzolódást, a sztatikusságot és anélkül ápol, hogy közben lelapítaná a hajat. Az apró micella részecskék a fejbőrt is tisztítják, ezzel segítve visszaállítani a helyes pH-értéket.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: Milyen hajtípusnak van rá szüksége? 

Mondj búcsút a száraz, durva és fakó hajnak, amelyet borzalmas formázni és folyamatosan összegubancolódik. Többé nem kell keresztül rángatnod a fésűt a hajadon, amely művelet végeredményben nagyfokú hajveszteségekkel jár! A Nanoil micellás samponja simává, intenzív színűvé és természetesen ragyogóvá varázsolja a hajat! Látni fogod a különbséget – egyenes és csábos tincsek – már egyetlen használat után is. A Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo a fakó haj szolgálatába áll, amelynek se igazán fénye, se színe nincsen, és a formázása is egy kész gyötrelem. Szerezz be egy micellás sampont, ha azt érzed a fürtjeid elgyengültek, élettelenek vagy a páratartalom is magas a környezetedben. Végül, a Nanoil selyemkivonatban gazdag micellás samponja segít kezelni a különböző fejbőrproblémákay, mint például a kiegyensúlyozatlan pH.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: Összetevők

Az alábbi hatóanyagok a siker kulcsa! Csak vess egy gyors pillantást a Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo összetételére:

 • MICELLÁK – ezek az aprócska molekulák a tisztító tulajdonságaik miatt ismertesek. Gyakran használatosak a sminkeltávolításban, a de a micelláknak a samponunkban is hasznát vehetjük! Mindenfajta szennyeződéstől megszabadulhatunk általa, a természetes olajok pedig dúsabbá varázsolják a hajkoronádat. Végül, de nem utolsó sorban a micellák bizonyítottan képesek beállítani a fejbőr pH-ját.
 • FOLYÉKONY SELYEM – az egyik legnépszerűbb hajápolási hatóanyag. It’s good at locking nutrients inside the hair, smoothing the outer-layer of the hair and boosting shine.
 • BÚZAFEHÉRJÉK – híresen jó regeneráló potenciállal bíró szer, a búzafehérjének hála a haj láthatóan erősebb és tápláltabb.
 • RICINUSOLAJ – máig az egyik legértékesebb hajápolókban használatos növényi olaj. Antiszeptikus hatása miatt, a ricinusolaj megnyugvást jelent a meggyötört fejbőrnek.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: A rendszeres használat hatásai & előnyei 

 • Tökéletesen tisztává teszik a fejbőrt és a hajat.
 • Eltávolítja a szennyeződéseket és a termék maradványokat.
 • Kondicionálja a hajat és megemeli a gyökereket.
 • Leegyszerűsíti a fésülést és a formázást.
 • Megelőzi a borzolódást, a gubancolódást és a statikusságot.
 • Jót tesz a festett hajjal.
 • Fokozza a ragyogást és simává teszi a hajat.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: E-bolt

A Nanoil micellás sampon beszerezhető a Nanoil hivatalos weboldaláról: nanoil.hu és az ajánlott e-drogériákból. Apart from the hair care series, A hajápolási termékcsalád mellett a Nanoil csodálatos, organikus és igazolt forrásból származó növényi olajokkal dúsított kozmetikumokat ajánl arcra, testre és hajra is. Fokozd a Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo hatását! Kombináld a Nanoil folyékony selymet tartalmazó termékcsaládjával.

 MICELLÁS SAMPON FOLYÉKONY SELYEMMEL nanoil