Szemöldök laminálás otthon? Kizárólag az innovatív Nanobrow Lamination Kittel!

A közelmúltig mi is abban a hitben éltünk, hogy a szemöldök laminálás egy fáradtságos és bonyolult eljárás, amely nagy mennyiségű szakmai tudást feltételez. Éppen ezért bíztuk ezt a feladatot mindig egy profira. Mostanra azonban, a szemöldök laminálás DIY módon is kivitelezhető! Ami még nagyszerű ebben, hogy a folyamat kevesebb, mint 15 percet vesz igénybe! Ismerkedj meg közelebbről a Nanobrow sorsfordító otthoni szemöldök laminálóval!

Otthoni szemöldök laminálás – nem olyan trükkös mint gondolnád

A kozmetológia fejlődésével párhuzamosan folyamatosan újabb és újabb kozmetikumokat dobnak piacra, és ha már egy eljárás a szépségszalonokban is bevett dolognak számít, akkor azt miért ne lehetne otthon is megvalósítani? Néhány évvel ezelőtt még senkinek nem jutott eszébe otthon géllakkozni. Mára például a szemöldök laminálás szintén egy otthon is könnyedén elvégezhető kezeléssé avanzsált. A titok nyitja a helyes termékek kiválasztásában rejlik – legyen ez például a Nanobrow Lamination Kit.

Nanobrow Lamination Kit – javasolt szemöldök lamináló szett

A Nanobrow egy rendkívüli, a részletekre nagy gondot fektető szemöldökemelő készletet dobott piacra. A hozzá tartozó utasítások könnyen követhetőek és számozott flakonok segítik hogy az otthoni szemöldök laminálás során egyszerűen tud követni a sorrendet. Szó sem lehet arról, hogy valami félre menjen! Ezenkívül a szett egy teljes eszközkészletet tartalmaz: applikátorok, ecsetek, és spirál a szemöldökök egyszerű megemeléséhez. Még akkor is, ha először laminálod a szemöldöködet, biztosan sikered lesz, és lenyűgöző eredményeket érsz majd el. A mellékelt megoldásokat úgy tervezték meg, hogy az otthoni szemöldök laminálás szó szerint egy pillanatig tartson. Felejtsd el azokat az idejétmúlt szemöldök lamináló készleteket, melyek órákat igényelnek az életedből! Az otthoni szemöldök laminálásnem fog 20 percnél tovább tartani, ha a Nanobrow Lamination Kitet használod.

Egy teljes csomag az otthon, illetve szalonban végzett szemöldök formázásért.

Tudj meg többet a Nanobrow Lamination Kit előnyeiről a www.nanobrow.hu oldalon.

Hogyan lamináld a szemöldöködet a Nanobrow Lamination Kit segítségével otthon?

Nagyon egyszerűen! Csak arra kell figyelned, hogy a csúcsminőségű termékeket a megfelelő sorrendben vidd fel. Nem kell sokáig várni, hogy kifejtsék hatásukat: az első terméknek – a ragasztónak – maximum 30 másodpercre van szüksége. Majd az egyes számmal ellátott terméket kell felhelyezned – ez egy lifting lotion, amely a szálak állását és helyzetét befolyásolja. Végül – a 2-es számú üveg következik – ez rögzíti 6 teljes hétre a szálakat a megkreált pozícióban. Mindkét rétegnek 5-8 percet kell a szemöldöködön eltöltenie (a szemöldököd típusától függően): minél vastagabb a szemöldököd annál tovább kell rajtahagyni őket). A termékeket lehetőségszerint szöszmentes vattakoronggal távolítsd el. Nem hangzik bonyolultnak, igaz?

Szemöldök laminálás – eredmények

  • A szemöldökök valamivel dúsabbak és telt a megjelenésük. 
  • A szőr textúrája megváltozik, sokkal kezelhetőbbé válik. 
  • A szemöldökeid bájosan fognak festeni és a fényük is sokkal egészségesebb lesz. 
  • A szemöldök laminálással létrehozott forma huzamosabb időre rögzül.
  • Teljesen átveheted az irányítást a szemöldökeid felett.
  • A szemöldök laminálás segít dúsítani szemöldököt és megregulázni a rendetlen szálakat. 
  • A szemöldökök vonala határozott, felfelé fésült és telt lesz. 
  • Még smink nélkül is remekül fog mutatni. 
  • A hatása akár 2 hónapon át is tartani fog!

Nanobrow, szemöldök lamináló készlet, vélemények

Ez a DIY szemöldök lamináló készlet ragyogó véleményeket kap! Tudtad, hogy még a szakemberek is értékelik a minőségét és a hatását? Ez a szett alkalmasabb leginkább arra, hogy megvalósítsd álmaid tökéletes, szépen ívelt és formázott szemöldökeit! 

Próbáld ki a legdivatosabb formát: látogass el a www.nanobrow.hu oldalra és rendeld meg a Nanobrow Lamination Kitet egyenesen az otthonod kényelméből!