Szempilla lifting anélkül, hogy kimozdulnál otthonról? Építsd újra a szempilláidat a Nanolash Lash Lift Kit segítségével!

Nem tagadhatjuk, hogy a gyönyörű és hosszú szempillák nyújtják a szemnek a legjobb megjelenést. Ugyanakkor, általában a szempillák természetüknél fogva meglehetősen gyengék és hiányzik a volumenük. Ezért érdemes az otthoni szempilla laminálást választani a Nanolash Lift Kittel!

Szempilla laminálás otthon – megéri!

Újraépítés, regenerálás, valamint hosszabb és vastagabb szempillák – ezek a szempilla lifting hatásai, melyeket a szépségszalonokban kaphatunk. Kiderült viszont, hogy a Nanolash márka lehetőséget ad a nők számára ezen kezelés otthoni kivitelezésére. Sőt mi több, számos előnye is van. A legfontosabbak ezek közül:

  • időmegtakarítás – az otthoni szempilla laminálás nagyon rövid idő alatt készen van;
  • pénz megtakarítás – a Nanolash Lash Lift Kit lehetővé teszi mintegy 10 laminálás elkészítését, és ez kevesebbe kerül, mint egyetlen lamináló kezelés a szépségszalonban;
  • látványos hatás – a Nanolash szettel elkészített otthoni szempilla lifting lehetővé teszi számodra, hogy hasonló eredményt érj el, mint egy szempilla szakértő által elvégzett kezelésen.

Egy további előnye, hogy a hatása körülbelül 8 hétig tart, ez azonban a szempilla eredeti állapotától függ. Nyugodtan elfelejtheted a szempilla göndörítődet és az elpazarolt időt az extra réteg szempillaspirál felvitelére. Könnyen újraépítheted a szempilláidat, és biztosíthatod azok lenyűgöző megjelenését.

szempilla laminálás otthon

Mit tartalmaz a Nanolash Lash Lift Kit?

A Nanolash szempilla lifting szett 3 terméket tartalmaz, melyek számmal jelzettek, a felvitel sorrendjét jelölve ezzel. 0,5 milliliteres tasakokban találhatók. A szett 10 darab tasakot tartalmaz minden termékből, ami azt jelenti, hogy egy szett 10 otthoni kezelést tesz lehetővé.
Ezen felül a szetthez jár még 3 pár szilikon rúd 3 méretben, és a Lash Lift Glue ezek felrögzítéséhez. Természetesen egyéb más kiegészítők is rendelkezésre állnak a folyamat megkönnyítéséhez.

Sok nő, akinek lehetősége volt kipróbálni a Nanolash Lift Kit terméket, csak szuperlatívuszokban tudott beszélni róla. Leginkább a következőket értékelték:

  • egyszerű felvitel;
  • a szett teljessége – semmi nem hiányzik;
  • az egyszerű és érthető használati utasítás;
  • a hatékony hatás, ami már az első felvitelt után látható.

Egy szóval, a Nanolash szettel az otthoni szempilla laminálás egyszerű, kellemes és lehetővé teszi, hogy kielégítő eredményt érjünk el.

szempilla laminálás

Hogyan végezzünk el egy szempilla laminálást otthon a Nanolash Lift Kit segítségével?

Otthoni szempilla laminálás – lehetetlennek hangzik? Csupán annak tűnik. A Nanolash Lift Kit használatával ez az egész eljárás nagyon egyszerű. Csak ne felejtsd el alaposan megtisztítani a szempilláidat. Nem maradhat szempillaspirál maradék vagy egyéb formázó termék rajtuk. Ezt követően használd a szemtapaszokat, melyekkel elkülöníted az alsó szempillákat a felsőktől.

A kiválasztott méretű szilikon rudakat helyezd a felső szemhéjadra. A szettben található ragasztóval rögzítsd oda azokat. Minden terméket vigyél fel a címkén található sorrendben. Minden egyes terméket a szempillák vonalától körülbelül 1 milliméterre kell felhelyezni, és megközelítőleg 7-10 percig kell a szempillákon hagyni.

A kezelést követően el kell távolítani a szilikon rudakat. Ezután már el is felejtheted a szempilla göndörítődet 8 teljes hétig. A gyártó állítása alapján ez az az időtartam, amíg az otthoni laminálásnak tartania kellene.

@nanolash.official Die Wimpern werden sofort glatt und glanzvoll 😍 Ihre Farbe erhält eine neue Tiefe. Alle Härchen werden präzis voneinander getrennt, was das Wimpernvolumen optisch erhöht und den Wimpernkranz verdichtet ❤️ Das sind nur ausgewählte Vorteile, die Sie nach der Wimpernlaminierung erwarten können! Das Wimpernlifting hebt Ihre Wimpern an und macht sie schwungvoll, sodass Sie einen perfekt betonten Blick mehrere Wochen lang bewundern können ✨️ #lashtutorial #lashlift #lashlifting #wimpern #wimpernlifting #deutsch #deutschlandtiktok ♬ original sound – NANOLASH

Érdemes magunknak elkészíteni a szempilla laminálást?

A szempilla lifting nem csupán a szempillák megjelenésén javít. A Nanolash lifting szett természetes összetevőkből álló termékeket tartalmaz úgy mint: abesszin olaj és kókusz olaj. Ez pedig lehetővé teszi a szempilláid szerkezetének újraépítését is. Hatékonyan védeni fogják őket a sérülésektől, és mélyen hidratálják azokat.

Érdemes magadnak is kitapasztalni, hogy mennyi előnnyel jár az otthoni szempilla laminálás a Nanolash szettel. Teljesen megváltoztathatja a tekinteted és javítja a szempilláid megjelenését.