5 legfurcsább SPA kezelés

A nõk sok dologról lemondanak egy álomcél elérése érdekében, ami a szép megjelenéssel és a múlandó idõvel járó jelek elrejtésével kapcsolatos. Nem csoda, hogy a szépségszalonok és a SPAk egyre több kezelést találnak ki, melyek meghozzák a kívánt hatást. Most bemutatunk 5 legfurcsább kezelést, amit a nõk a tökéletes megjelenés nevében elvégeznek.

No. 1. Széna fürdõ

Egy olyan kezeléssel kezdünk, mely szláv hagyományokhoz nyúlik és a vidéki élettel kapcsolatos, ahol a gazda frissen összegyûjtött szénán tölti az éjszakét és reggel teli van energiával és munka iránti vággyal. Manapság a szénát inkább narancsbõr elleni kezelésekhez használják, mintsem a fáradtság ellen. A kezelés során, a testet nedves szénába burkolják és egy meleg vízzel megtöltött kádba kell feküdni.

No. 2. Vérplazma injekció

Egy sokkal invazívabb kezelés, ahol egy szakember felszívja a vért majd   határozott módosítások után befecskendezi. Miután a vér felszívódik, a fehér és vörös vérsejtek elválasztódnak a vérplazmában; ekkor a plazma elemekkel dúsított és a bõr alá visszafecskendezett ahhoz, hogy a bõr rugalmasabb és frissebb legyen.

No. 3. Kígyó Masszázs

A bátor emberek pihenését kígyó masszázs biztosítja, melyek a testen feküdnek. Minden kígyó különbözõ fajtához tartozik, ezért különbözõképpen masszíroznak a mozgásuknak megfelelõen. A kígyó masszázsnak jótékony hatása van az izomgyulladásokra, ízületi merevségre és a migrénes fejfájásra.

No. 4. Geisha Facial

Az úgynevezett “Geisha Facial” kezelés valójában egy arcmaszk, bár a bõrön való alkalmazásában eltér a hagyományos arcmaszktól. A Geisha Facial kezeléskor fülemüle ürüléket használnak, amelyrõl feltételezhetõ, hogy erõs fiatalító és fehérítõ tulajdonságai vannak. Meg kell említeni, hogy a fülemüle ürülék nem a legextrémebb eszköz, amit a kozmetikumokban és a szépségápolási kezelésekben használnak.

No. 5. Tûzmasszázs

A tüzet általában nem szokták semmi kellemessel párosítani, míg mi arra számítunk, hogy a SPA kezelések pihentetõek lesznek. A tûzmasszázst Kínában végzik és használata az õsi Tibetiekhez nyúlik vissza. Az arcra törölközõt tesznek ismeretlen gyúlékony anyaggal és alkohollal, amelyet felgyújtanak, majd gyorsan leveszik az égési sérülések elkerülése érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük