Árnyalatok Új Palettája – Smokey Edition GO NUDE Wibotól

Wibo egy lengyel kozmetikai márka, mely arról híres, hogy termékcsaládjában sok olcsó kozmetikumot lehet találni. Minõségük megegyezik a külföldi cégek minõségével, viszont az ára meglepõen elfogadható. A közelgõ tavasszal, Wibo néhány új kozmetikumot szeretne kidobni a piacra, melyek közül a Go Nude Smokey Edition szemhéjfesték paletta a királynõi szerepet kapja.

Az idei év leginkább várt palettája a 12 darabos Wibo Go Nude szemhéjfesték paletta. Az Urban Decay Naked paletta mintájára lett kifejlesztve, ami egyesek szerint ellentmondásos (plágium, nem eredeti), míg mások szerint nagyszerû lengyel válasz a külföldi termékekre. Wibo paletta vonzó kozmetikum, ami mindazt kombinálja, ami a tökéletes füstös szem smink elkészítéséhez fontos. Az ikonikus sminknek nem kell többé elérhetetlennek lennie.

Wibo garantálja, hogy a Smokey Edition Go Nude tökéletesen összeállított tizenkettõ árnyalatból tevõdõ szett, mely egy komplex szem smink termék egy praktikus, fém dobozban széles tükörrel. A szettben tizenkettõ erõsen pigmentált szemhéjfestéket találunk és kétoldalú Wibo Go Nude smink ecsetet természetes sörtébõl. Az ecset ívelt alakja megkönnyíti a felvitelt és tökéletes eredményt biztosít.

Wibo Smoky Edition GO NUDEkiváló termék különbözõ sminkek készítéséhez – kezdve a klasszikus füstõs szemekkel, a lilás esti sminken keresztül a meleg barna minden napi sminkig. Pigmentált árnyalatok jó minõségben, jó áron és széles színválasztékban – mindezek a füstös smink összetevõit képezik.

A Wibo legújabb termékének premierje közelgõ tavasszal lesz. A GO NUDE Smokey Edition paletta Wibotól március elején kerül értékesítésre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük