Charlotte – Marc Jacobs ajakrúzs Brit hercegnõ tiszteletére

Charlotte hercegnõ minden Angol kedvence és május elején fogja ünnepelni elsõ születésnapját. Csakugyan, mint minden egyéb esemény, mely kapcsolatos a brit királyi családdal, úgy Charlotte hercegnõ születésnapját is pazarul fogják megünnepelni egész Angliában. Nem csoda, hogy még a tervezõk is szeretnének valamit magukból adni és (talán) egyidejûleg reklámozni márkájukat ezen alkalom során. Marc Jacobs bemutatta projektjét.

Amint kiderült, a közel egy éves Charlotte, brit hercegnõ múzsája lett az egyik leghíresebb amerikai tervezõnek. Csak néhány nappal ezelõtt a világhírû New York-i bemutatta legújabb projektjét –“Charlotte” ajakrúzst, mely kifejezetten a hercegnõ elsõ születésnapjára jelent meg. “Charlotte” ajakrúzs a Marc Jacobs’ Le Marc Lip Crème Kollekció részét képezi.

Marc Jacobs “Charlotte” ajakrúzs exkluzív, krémes ajakrúzs a rózsa rózsaszín árnyalatában, ami elsõ látásra nem összeköthetõ Kate és William herceg lányával. A márka CEO-ja és igazgatóhelyettese, Catherine Gore magyarázata szerint a “Charlotte” árnyalatot “az Angol rózsa legmélyebb rózsaszín árnyalatai inspirálták”. Ez megmagyarázza a színt. A rúzsnak feltehetõen emlékeztetni kellene Angliára, s nem csak a hercegnõ nevére. hanem a a Buckingham-palota kertjének rózsáira.

Marc Jacobs “Charlotte” színét £24.00 Harrods honlapján értékesítik, melynek ára körülbelül $34.50. Egyes emberek számára ez magas árnak minõsül, míg mások minden probléma nélkül kifizetik. Ez nem csoda, hiszen minden angol imádja a királyi családot és ugyanakkor készen áll az utolsó pennyjét is elkölteni pl. olyan ruhára, amiben valamelyik királyi családtag is megjelent.

A Charlotte kizárólag Harrodsban, Anglia híres Marc Jacobs Szépség kereskedõ házban vásárolható meg. Bárki, aki külföldrõl szeretné beszerezni a kozmetikumot, ezt megteheti online, bár tudni kell, hogy az ára jelentõsen megnõ a tengerentúli szállítási díj miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük