Crying lips. Mirõl szól ez az új smink trend?

A smink trendek sokszor meglepnek minket az utóbbi idõben. Voltak szezonok, amikor matt, neon és gradiens ajkak uralták a divatot. Mégis, a következõ szezonban egy új trend alakult ki – crying lips , melyek… satírozott sírás utáni ajkak. Furcsa? Nem igazán.

Biztosan nagyon sokan észrevettétek, hogy a sírás utáni arc ragyogó hatást kelt. Ez hogyan lehetséges, amikor az arc sosem néz ki jól sírás után? Fél órával a sírás után már elegendõ az arcnak, hogy újra frissnek tûnjön. A könnyes szemek üvegessé, nedvessé és ragyogóvá teszik a szemet. A sírás után a pofacsontok enyhén rózsaszínûek az ajkak puhák és kissé nedvesek. Úgy tûnik, hogy egy nõ arca sírás után szexi is lehet.

Mi az a crying lips trend?

A legújabb smink trend, azaz a crying lips olyan smink módszer, mely során ajkaink sírás utáni kinézetet kapnak. Hogyan néz ki az ilyen ajak? A kisírt ajkak puhák, enyhén rózsaszínûek és az élük nem kifejezõ. Teltek, de nem az intenzív szín miatt, hanem a természetes nedvességtõl a sírás miatt. Hogyan készíts enyhén besatírozott ajkakat? Sírnod kell vagy… néhány smink trükköt bevetned.

Hogyan készítsd el a crying lips?

A bloggerek között népszerû crying lips elkészítése nem olyan nehéz. Hadd mutassuk be a crying lips oktató videót. Mielõtt elkezdenénk, hasznos megjegyezni, hogy a crying lips smink elkészítéséhez legjobbak a természetes színû rúzsok (nude, barack vagy rózsaszín) így megegyeznek az ajkak bõrszínéhez.

CRYING LIPS LÉPÉSRÕL LÉPÉSRE

Az elején használj kívánt színû ajak balzsamot, ceruzát vagy szájrúzst a felsõ és alsó ajkak közepén. Következõ lépésben az ujjbegyeddel oszd el az egész ajak felületén, „bélyegezõ” mozdulattal. A kozmetikum felvitelének nehézségét megoldhatod egy színtelen ajak balzsammal, növényi olajjal (pl. kókusz) vagy egyéb hidratáló termékkel (pl. méz vagy vazelin).

A crying lips kihangsúlyozásához mozdítsd el a színt egy kicsit a felsõ ajakra, így nem fog elhalványulni az ajak ívben. Ez a lépés nem fog csak kifejezõ megjelenést varázsolni a szájra, hanemoptikailag nagyobbá teszi a felsõ ajkat, mint sírás után. Ebben a smink módszerben fontos, hogy a termékek alkalmazkodjanak a száj természetes kontúrjához, illetve át is nyúlhatnak egy picit a szélükön.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük