Equilibra Dermo Oil Multi-Active – Nõk Kedvence

A kozmetikumok vezetõ gyártója aloe verával az Equilibra. Ez a márka uralja a világpiacot és tápláló termékeket kínál arcra, testre és hajra. A márka egyik legnagyszerûbb terméke a Dermo Oil Multi-Active, nõk kedvence világ szerte. Ez egy különleges olaj a bõrkezeléshez és univerzális használata van.

99% TERMÉSZETES ÖSSZETEVÕK

A Dermo Oil Multi-Active receptje természetes összetevõkben gazdag, mely összetett módon megoldja a leggyakoribb bõr problémákat. Equilibra öt természetes összetevõ alapján fejlesztette ki termékét.

  • Argán olaj – táplálást biztosít és öregedés gátló védelmet
  • Édes mandula olaj – simítja és csökkenti az irritációt
  • Szõlõ mag olaj – erõsíti a bõr rugalmasságát és simít
  • Fehér tajtékvirág mag olaj – hidratál, véd és antioxidáns tulajdonságai vannak
  • E vitamin – biztosítja a bõr kiegyenlített tónusát és rugalmasságát

100% SPECIÁLIS FORMULA

Equilibra Dermo Oil Multi-Active a leggondosabb formulával készítették el a legnagyobb bõrproblémák kezelésére. A gyártó ötöt sorol, melyet Dermo Oil Multi-Active hatásosan megold még az érzékeny bõr esetében.

  1. Hegek – az univerzális Equilibra olaj javítja a bõr állapotát és jelentõsen kevésbé teszi láthatóvá a már meglévõ hegeket; ugyanakkor eltünteti a bõr tökéletlenségeit és megakadályozza a hegszövet létrehozását.
  2. Striák – Dermo Oil Multi-Active Oil terhes nõknek ajánlott és azon nõknek, akik nemrég szültek, de ugyanakkor a tiniknek és embereknek, akiknek változik a súlya; kevésbé láthatóvá teszi a striákat és csökkenti mélyedésüket, ha rendszeresen használják.
  3. Szárazság – Equilibra olaj hatásos módja a bõr hidratálásának; regenerálja a természetes pH értéket, amit a külsõ határok gyengítettek és közvetten megfelelõ hidratáltságot biztosít.
  4. Elszínezõdés – helyettesíthetetlen a bõrhibák elleni harcban, Dermo Oil Multi-Active hatékony módja az elszínezõdések és bõrelváltozások számára; kiegyenlítõdik a bõr tónusa és segíti a pigmentációs elváltozások normalizálását.
  5. Öregedés jelei – Equilibra olaj támogatja a sejtek helyreállítását és korlátozza az öregedés elsõ jeleinek megjelenését; a bõr rugalmas és táplált, így fiatalos és friss megjelenést nyer.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük