Hogyan kell használni a Guerlain La Petite Robe Noiret?

Az ajak smink könnyûnek tûnik. Tévedés! Figyelj oda, hogy az ajakrúzsnak alkalmazkodnia kell a szemsminkhez, arcbõrhöz és ruhához. Ráadásul az ajkat elõ kell készítened, hogy a szín több órán keresztül tartson. Bármit is csinálsz, a Guerlain márka megosztja veled, hogyan lehet tökéletes kinézetet varázsolni. És mindez a La Petite Robe Noire ajakrúzsnak köszönhetõ.

La Petite Robe Noire ajakrúzs Guerlaintól 20 árnyalatban kapható. A boltokban a következõ árnyalatokat találjuk: rózsaszín, viola, piros és barna; egyeseknek csillogó pigmentjei vannak (a csillogást olajok, gyanta és speciális pigmentek biztosítják). Továbbá, a rúzsnak finom gyümölcs-virág illata van. Felismerhetõek a bergamott, rózsa és málna illatok. Ezek az illatok utalnak a Guerlain parfümre, amely ugyanolyan név alatt ismert, mint az ajakrúzs. A kozmetikum összetevõi hidratálják és simítják a szájat, miközben folyamatosan javítják a bõr állapotát. A stift alkalmazkodik az ajkak formájához, aminek köszönhetõen a sminket tükör nélkül is könnyen felviheted. Ugyanakkor a rúzs csomagolása is nagyon dekoratív. Az átlátszó tetején van egy kis szív.

Mit kell tenni ahhoz, hogy a La Petite Robe Noire szín tovább tartson és a száj ne száradjon ki? A smink elõtt radírozd le. Ezúton megszabadulsz meg az elhalt hámsejtektõl és simább ajak felületet kapsz, amivel sokkal könnyebb a termék felvitele. A radír elkészítéséhez kell egy teáskanál cukor és egy teáskanál méz, amit összekeverés után felviszünk a szájra. Ezzel eltávolítod az elhalt hámsejteket, táplálod és hidratálod a bõrt, ugyanakkor felfrissíted és serkented a vérkeringést. Radír után kend be a szád krémmel vagy szõlõ zsírrel. Ezután vidd fel a La Petite Robe Noiret. Az ajakrúzs több rétege intenzív és mély színeket varázsol az ajkakra. A felvitelhez használj ecsetet, amitõl a szín finomabb hatást kelt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük