Hogyan válasszuk ki a legjobb szempillaspirált? Itt van a legjobb termékek rangsora

Nem könnyű kiválasztani a legjobb szempillaspirált. Úgy gondoljuk, minden nő legalább egyszer már meggyőződhetett arról, hogy még a világhírű hírességek által reklámozott termékek is bizonyíthatják a tökéletesség ellenkezőjét. Sokan úgy érzik, hogy túlterheltek a kozmetikai piacon található rengeteg termékkel, ezért rangsoroljuk a legjobb szempillaspirálokat, hogy könnyebb legyen a választás.

Legjobb 5 szempillaspirál, amit mindenképpen tartalmaznia kell a kozmetikai készleted

Az online vélemények elolvasása, valamint az egyes termékek formuláinak, eredményeinek és minőségének elemzése után sikerült kiválasztanunk 5 olyan szempillaspirált, amely szerintünk mindenkinek megfelel. Az áttekintett termékek csodákat művelnek, mégis néhánynak vannak hiányosságai.

1. Nanolash Mascara

nanolash mascara

A Nanolash szempillaspirál az egyik legjobb választás, és csak pozitív véleményeket találtunk róla.

Két változata közül választhatsz:

A Nanolash szempillaspirál a tökéletes formájú keféje miatt egyedülálló. Szilikonból készült, pontosan elhelyezett sörtékkel rendelkezik, így könnyedén tudjuk felvinni és eloszlatni a terméket, elérve a legrövidebb szempillákat is.

rendkívül hosszan tartó formula egy másik dolog, amit értékelni kell. A Nanolash szempillaspirált használó nők kiemelik, hogy nem csomósodik és nem hámlik, ráadásul nem maszatolódik el a nedvességtől.

2. Lashcode Mascara

Íme egy dúsító és hosszabbító szempillaspirál, és egy másik, az online véleményekben magasra értékelt termék.

A Lashcode Mascara szintén egy jól formázott szilikon kefével érkezik, nem csomósodik, és remekül fésülhetőek vele a szempillák, így nem ragadnak össze. Ez egyértelműen az egyik legnagyobb előnye.

Ami a viselési időt illeti, nem panaszkodhatunk. A formula nem hámlik. A tesztelők szerint a Lashcode Mascara még meleg időben is tökéletes marad.

3. L’Oreal Panoramic Curl Mascara

A L’Oreal Panoramic Curl Mascara egy másik népszerű termék a szempillaspirálok sminkeléséhez. Széles körben elérhető, offline és online is.

A szempillák hosszabbítására és dúsabbá tételére szolgál, azonban sok tesztelő szerint legalább két rétegre van szükségünk a megjelenéshez. Másrészt meg kell említenünk a jellegzetes formájú és kúpos hegyű kefét, amely garantálja a tiszta és gondtalan szempillaspirál felvitelt.

Ami nem tetszik, az az, hogy a szempillaspirál nem sok ideig tart a felvitel után. A nap végére lepereg.

4. Clarins Be Long Mascara

Íme egy érdekes termék, amely állítólag szempillahosszúságot biztosít, mégsem úgy tűnik, hogy sok pozitív véleményt kapna. A tesztelők arra panaszkodnak, hogy a szempillaspirál már néhány órával a felvitel után lepereg, ráadásul maszatol.

Ami a jó oldalakat illeti, a Clarins Be Long szempillaspirálhoz jól formázott kefe jár, amely a legrövidebb szempillákat is befesti. A szempillaspirálból pedig elég egyetlen réteg, hogy élvezhessük a hosszabbító hatást.

5. Guerlain Cils D’Enfer szempillaspirál

Íme egy kevésbé ismert szempillaspirál, mégis kapott már néhány véleményt. A Guerlain Cils D’Enfer Mascara biztosan hosszan tartó, de egy forró napon nem kívánt maszatolódásokkal szembesülhetsz. A tesztelők nem panaszkodnak az állagra, az összetevőkre vagy a száradás gyorsaságára.

A Guerlain Cils D’Enfer Mascara orsós keféje tűnik a legnagyobb hiányosságnak. A legtöbb nő kiemeli, hogy elég bolyhos és sűrű, merev sörtékkel rendelkezik.

Összefogló

A termékek rangsorolásának fő oka az volt, hogy segítsünk a nőknek kiválasztani a tökéletes szempillaspirált. Mégis, mindenkinek érdemes átgondolnia és eldöntenie, hogy mit szeretne egy szempillaspiráltól, majd tesztelni néhány terméket.

Nanolash Mascara tűnik a vitathatatlan vezetőnek és a rajongók kedvenc szempillaspiráljának. Érdemes mindenképpen kipróbálni.