IsaDora Nourishing Lip Oil – Hidratáló Ajak Olaj

IsaDora szeretne megfelelni a nõk elvárásainak. Azzal, hogy a száj igényeire fókuszál, a márka hidratáló olajt fejlesztett ki. Hiszen minden nõ szeretne puha és jól hidratált ajkakat, melyek összetörik a férfiak szívét. A Tápláló Ajak Olajnak köszönhetõen ez pár perc alatt elérhetõ.

A Tápláló Ajak Olaj innovatív formulája újdonságként került bemutatásra a Riviera 2016 kollekcióban. IsaDora úgy mutatja be a terméket, mint megoldás a tavaszi fordulóval járó problémákra. A hidratáló olaj ajakra intenzív regenerálást biztosít a száraz, pikkelyes és irritált ajakra a téli ajkak után. A durva légköri viszonyok nem jó befolyást gyakorolnak a bõrre, amitõl még a száj is tompa. Ezért kell tápláló olaj kezelést végezned a Nourishing Lip Oil -val.

IsaDora Hidratáló olaja fõként két növényi olajon alapul: Argán és Avokádó. A termék bázisaként szolgáló növényi olaj miatt a Nourishing Lip Oil hidratálásban, regenerálásban és antioxidáns összetevõkben gazdag – A, B, D és E vitamin komplexek, de a funkciókhoz szükséges zsírsav omega 3 is benne van.

Argán olaj a hidratálásért felelõs tápláló olaj fõként fiatalító és tápláló tulajdonságokkal bír. Az argán fa kivonata magolaj a fiatalító vitamin és a zsírsavak forrása, ezért jó a száj bõrének erõsítésére. Rugalmasságot biztosít, csillapítja az irritációkat, regenerálja a kisebb sérüléseket és öregedés gátló folyamatokat jelez.

Avokádó olaj vitaminokban és omega savakban gazdag, amitõl ez egy remek antioxidáns és hidratáló. A Nourishing Lip Oil fõ feladata a kollagén szint megemelése a bõrben. Avokádó kivonatából állították elõ, ami stimulálja a kollagént a rostokban és ennek köszönhetõen gondoskodik a száj vitalitásáról, fiatalításáról és rugalmasságáról.

Nourishing Lip Oil hosszú, divatos tubusban található egy domború applikátorral. A termék színtelen és átlátszó, fényes végeredménythagy maga után. Nagyon finomgél-olaj formulája van és jól kenhetõ a szájon, de ugyanúgy a felvitele után védõ réteggel fedi az ajkakat tápláló összetevõkkel. Az IsaDora Hidratáló olaj íze lime és vanília.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük