Juicy Shaker Lancômetól – Rázd meg, Tekerd meg és Alkalmazd

Úgy tűnhet, hogy a szájfények terén már lehetetlen bármi újat kitalálni. Mégis számtalanszor tapasztalhattuk, hogy a tervezők fantáziájának nincsen határa és még a könnyű termékeknek is új kinézetet varázsolnak. Ez a Juicy Shaker szájfény esete Lancômetól. Mi olyan meglepő benne?

Két fázisú ajak olaj

Picit furán hangzik, mert az ajak olajt általában az érzékeny ajkak ápolásához és hidratálásához használják. Lancôme picit tovább megy és bemutatja a Juicy Shakert – magasan pigmentált szájfény két fázisú formulával. Milyen jelenség rejtőzködik a megoldás mögött? A kézben jól elférő csomagolásban (ami egy miniatűr ital shakerre emlékeztet) rejlik a választott szín pigmentje és tápláló olaj. Mindkét összetevő akkor keverődik össze, amikor megrázzuk a csomagolást. Innen ered a termék szlogenje: rázd meg, tekerd meg és szeress belé.

Rázó színintenzitás

Az ami valóban egyedivé teszi a Juicy Shakert a két fázisú formula pigmenttel és olajjal. Kissé szokatlan kombináció egy ajak smink kozmetikumhoz. Juicy Shaker egy innovatív szájfény, mely ízben, illatban és színben pompázik, de ugyanakkor még nem látott smink technikával rendelkezik és az applikátor eredeti formában működik. Juicy Shaker hétféle zamatos és gyümölcsös árnyalatban kapható. A szivacs applikátor kúp alakú és lehetővé teszi, hogy a színintenzitás megfeleljen a szükségleteknek, így az ajkak puhák és selymesek lesznek ragadó érzés nélkül.

Új gesztus az ajak sminkben

Lancôme bátran bemutatja az új gesztust az ajak sminkben. Nem elegendő csupán felvinni egy kis színt az applikátorra és szétterjeszteni az ajkakon. Mostantól a nők Juicy Shakert fogják használni és ez rázás, felvitel és vadító hatás elérését jelenti. A márka 3.0 szájfényként mutatja be a terméket – az ajak smink kozmetikumok új generációja, mely a márka két legendás termékéhez nyúlik vissza: Lancôme alapító által tervezett Shaker szájfény és ikonikus Juicy Tubes szájfény, mely az új évezred előtt volt megtervezve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük