MAC Faerie Whispers Mese kollekciója

MAC Cosmetics a nõk egyik legkedveltebb márkája. Nem is csoda. A kínálatukban lévõ kozmetikumok nagyon jó minõségûek. Ez az exkluzív márka egy új termékcsaládot dobott ki a piacra, amit imádni fognak a rajongói. Miért? MAC bemutatja Faerie Whispers limited edition – egyenesen a mesébõl!

Faerie Whispers Kollekció

Melyik nõ nem szeretne a mesék világába szállni egy kis idõre? A MAC limited edition vonalát tündérek inspirálták, akik a felejthetetlen mesék világába visznek bennünket. Mivel hozzuk kapcsolatba a tündéreket? Élõlények, éretlenségükben kacérok, varázslatos színek és ragyogás fedi õket és rendkívül elegánsak. Ez a MACFaerie Whispers kollekciója.

Mese kozmetikumok

Faerie Whispers MAC Cosmetics-tól olyan termékcsalád, amelyet a mesék világa inspirálta és a tündérek törékenysége. Milyenek a Faerie Whispers kozmetikumok? Legfõképpen, csodálatosak!

  1. Széles színpaletta intenzív és finom színekkel.
  2. Kozmetikumok mesés hatástkeltenek.
  3. Matt és fényes befejezés.
  4. Termékek mesevilág csillogással.

The Limited Edition

MAC rajongói el lesznek ragadtatva, hiszen a Faerie Whispers kiadásban olyan kozmetikumokat találnak, amelyek nincsenek az általános kínálatban. Élvezetet nyújt a limitált kollekció szerelmeseinek.Faerie Whispers mesés kozmetikum, ami elcsábít minõségével.

A kollekció legnagyobb bombája a Foiled Shadow, amik foliás szemhéjfesték csillámló vagy matt befejezéssel és rendkívül hatásos smink elkészítéséhez használhatjuk. Faerie Whispers termékcsaládja metál szájfestéket, gyöngyös rúzst és szájfényt, kiemelõ pírokat és púdereket, valamint fantasztikus ecseteket kínál. Ezek a kozmetikumok tetszeni fognak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük