Mitől különleges a Nanolash cluster szempilla – DIY Lash Extensions?

A nők szívesen használnak különböző professzionális szépségápolási kezeléseket, különösen, ha szempillákról van szó. A nők törődnek a szempilláikkal, és mindannyian azt kívánjuk, bárcsak gyorsabban tudnának nőni. Sajnos az anyatermészet nem minden nőt áldott meg természetesen hosszú szempillákkal. Manapság azonban kozmetikus nélkül is lehet szempillahosszabbítást csináltatni!

Érdemes kipróbálni a DIY  fürtszempilla hosszabbítást otthon?

Sok nő kísérletezik a különböző szempillaápoló kozmetikumokkal. A speciális olajok, szérumok és szempillaspirálok különösen népszerűek, de nem mindig biztosítják a kívánt hatást. Ha mégis, akkor az eredmények csak ideiglenesek. A szempillaspirált minden reggel fel kell kenni, majd minden este lefekvés előtt el kell távolítani. Tagadhatatlan, hogy ez a megoldás meglehetősen problémás.

Kiderült, hogy a Nanolash Cluster szempilla – DIY Lash Extensions segítségével otthon is elkészítheted saját szempilla hosszabbításodat. Ráadásul a felhelyezés nem gyengíti a természetes szempilláidat, és bármikor leveheted őket.

A DIY Eyelash Extensions kész műszempillákból áll, amelyeket úgy lettek tervezve hogy könnyen használni tudd őket. A hölgyeknek többé nem kell kozmetikushoz időpontot foglalniuk, vagy a szempilláik állapota miatt aggódniuk. Ráadásul ezeknek a luxus szempillafürtöknek a felhelyezése rendkívül egyszerű. Mindössze annyit kell tenned, hogy:

  • Vékony rétegben kell felvinni a ragasztót, és várj 30-60 másodpercet, amíg ragacsossá válik;
  • a természetes szempillák alá, a szempillavonaltól kb. 1 mm-re vidd fel a szempillát;
  • távolítsd el a ragacsos felületet a Nanolash sealer-el.

Szó szerint 10 perc alatt minden nő élvezheti gyönyörű és határozott szempilláit. Ez talán a legjobb érv a DIY lash extensions mellett.

műszempillák

DIY Eyelash Extensions – mely termékeket érdemes választani?

A DIY Eyelash Extensionstermékek egy dobozban vagy komplett készletben is kaphatók az otthoni szempilla hosszabbításhoz.

A készlet 36 műszempillát tartalmaz. Ezek 8 stílusban kaphatók. A 10, 12 és 14 mm hosszúságú szempillák segítségével különböző szempilla-lookokat hozhatsz létre.

A Nanolash eyelash extensions kit viszont az otthoni alkalmazáshoz szükséges összes tartozékot tartalmazza. A készlet tartalmaz még:

  • Nanolash bonder – 5 ml-es méretben kapható, és egy speciális ragasztó fekete színben. Nemcsak a műszempillák felhelyezésében segít, hanem a szempillák színének kiegyenlítésében is;
  • Nanolash sealer – ez a termék segít eltávolítani a felhelyezést követő ragacsos réteget;
  • Nanolash remover – ez a termék a fürtös szempillák könnyed eltávolítására szolgál;
  • szempilla applikátor eszköz – rozsdamentes acélból készült, így sokkal könnyebbé teszi a szempilla clusterek eltávolítását a tokból és felhelyezését a szempillákra.

Érdemes átgondolnod, hogy mire lesz szükséged az otthoni DIY Eyelash Extensions. Ha már megvannak a kiegészítők, akkor könnyedén beszerezheted csak a szempilla clustereket önmagukban is.

műszempillák

DIY Eyelash Extensions – összefoglaló

A DIY szempilla hosszabbítás kész fürtös szempillák otthoni alkalmazásra. Minden nő használhatja őket, aki hosszú és dús szempillákról álmodik mindössze 10 perc alatt.

Kétségtelen, hogy a Nanolash DIY Eyelash Extensions egy csúcskategóriás termék. Minden egyes szempilla cluster puha és rugalmas, és jól illeszkedik a természetes szempillákhoz. Ezenkívül a fekete csík lehetővé teszi, hogy ügyesen elrejtsd azt a területet, ahol a fürtök találkoznak a természetes szempillákkal.

A könnyű Nanolash wisps- DIY Lash Extensions szempilla hosszabbítót professzionális és otthoni használatra egyaránt tervezték. Egy otthoni DIY alkalmazás legalább 5 napig tart.

Ezekkel az otthoni alkalmazásra szánt szempillaspirálokkal bármilyen szempillastílust létrehozhatsz, amit csak szeretnél. Tökéletes műszempillák egy esküvőre, egy üzleti találkozóra vagy egy spontán fotózásra.