Nanoil Anti-Redness Face Serum: Kifejezetten rosaceás bőrre kifejlesztve

Az arcbőröd vékony és gyakran kipirosodik, valamint a hajszálerek is átütnek? Ha mindezen állítások igazak rád, akkor minden bizonnyal rosaceában szenvedsz.  A rossz hír az, hogy ennek a speciális bőrtípusnak a hagyományos bőrápolási termékek nem tesznek jót, ennek a legfőbb oka, hogy irritációt okoznak. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy vannak viszont olyan megoldások, – többek között a Nanoil Anti-Redness Face Serum is – amelyek képesek látványos változást elérni a kipirosodásra hajlamos arcbőrön. 

Jóllehet a rosaceás bőr elsődleges kiváltója a genetikában keresendő, arra azért lehet ráhatásod, hogy hogyan nézzen ki és milyen legyen az érzete az arcbőrödnek. 

Mi tesz rosszat a rosaceás arcbőrnek? 

 • Túl durva tisztítók alkalmazása 
 • Hirtelen hőmérséklet változás 
 • Órákat tölteni légkondicionált helységben
 • Alkoholfogyasztás 
 • Fűszeres ételek fogyasztása 
 • Fizikai megerőltetés 

Egyszerűen belátható, hogy rengeteg olyan tényező van, ami inkább rontja, mint sem javítja a bőr állapotát. Szerencsére, léteznek olyan dolgok is, amelyek segíthetnek a megnyugtatásában. Kérdésünkre válaszként egy bőrspecialista a rosaceás bőr kezeléséhez a következőket tanácsolta: 

 • Kíméletes kozmetikumok használata 
 • Megfelelő bőrkezelések betartása 
 • Fényvédelem 
 • Egészséges, zöldségekben és gyümölcsökben gazdag étrend 

A lista első pontja tűnik a legkiritikusabbnak, hiszen a bőrápolási termékek közvetlen hatást gyakorolnak a bőr állapotára és annak kinézetére. 

Nanoil szérum az arc kipirosodása ellen

Nanoil Anti-Redness Face Serum: Speciálisan rosaceás bőrre kifejlesztve 

ÖSSZETEVŐK Az első szembetűnő dolog, az összetevők rövid listája lehet. Teljesen világos, hogy a termék megalkotói, ‘minél kevesebb, annál jobb’ elvet vallják. Ez annyit tesz, hogy a kozmetikumokban nincs helye felesleges tartósítószereknek és színezékeknek. A formula alapja a víz, nem pedig az olaj, ami általában használatos az arcszérumok esetében. Ez pedig egy hatalmas előnyt jelent, mert a rosaceás bőr esetén az olajos kezelések nem javasoltak. A Nanoil Anti-Redness Face Serum legfontosabb összetevői az alábbi növényi kivonatok: 

 • hársfa
 • ciprus toboza
 • vadgesztenyefa kérge
 • punernava gyökere

Egyesítve őket az előnyök széles skáláját fedhetjük le, például megköthetjük a vizet és táplálhatjuk a bőrt. Ezenkívül a szérum megkűzd a szabadgyökökkel és megelőzi a gyulladást, ami igen gyakori a rosaeás bőr esetében. De mindenek előtt, a növényi kivonatoknak hála ez a termék képes megóvni az érzékeny bőrt az irritációktól. Ahogy a szérum teljesen felszívódik, belülről képes javítani a hajszálerek állapotán, így téve őket erősebbé és  rugalmasabbá. 

HASZNÁLATA Az alábbiakban egy rövid útmutatót olvashatsz a Nanoil Anti-Redness Face Serum helyes használatáról. 

Az év melyik szakában? Az évszak nem igazán mérvadó, hiszen a Nanoil arcszérumja egész évben biztonsággal használható

A nap melyik szakában? A szérum mind a reggeli, mind az esti bőrápolási rutinba beilleszthető. Amennyiben reggel viszed fel, úgy biztos lehetsz abban, hogy a szérum egész nap folyamán védeni és nyugtatni fogja az arcbőrödet. Lefekvés előtt felvíve, a szérum behatol a bőr mélyebb rétegeibe és ott fejti ki a hatását. Azt sem tiltja semmi, hogy naponta kétszer használd a Nanoil arcszérumját. 

Hogyan kellene felvinni a szérumot? Először Is a bőrt elő kell készíteni a szérumra, ez azt jelenti, hogy alaposan tisztítsd meg és tegyél rá tonikot. A következőkben a pipetta használatával cseppents egy picit a szérumból az arcodra, a nyakadra és a mellkasodra. Oszlatsd el a terméket egyenletesen és gyengéden masszírozd be a bőrbe. Mindössze néhány másodpercre van szükség ahhoz, hogy a bőr teljesen beszívja a szérumot. 

Mi a következő? Kifejezetten lényeges, hogy a szérumot egy arckrém kövesse. Ezzel garantálhatod ugyanis, hogy a Nanoilban található növényi kivonatok nem illannak el, hanem a bőrbe zárva maradnak. 

HATÁSOK Most pedig a legfontosabb rész – a Nanoil Anti-Redness Face Serum alkalmazásával bekövetkező változások. 

Instant hatás: megkönnyebbülés érzése, a külső tényezőkkel szembeni nagyobb ellenállóképesség és tolerancia, visszaszorított irritáció  

Hosszantartó hatás: elszíneződések megfakulása, kipirosodott arc és szakadt hajszálerek lecsökkenése, táplált bőr, öregedéssel szembeni védelem

Könnyen belátható, hogy a Nanoil Anti-Redness Face Serumot kifejezetten a rosaceás bőrre fejlesztették ki. Ahelyett, hogy irritációt okozna, azonnali megnyugvást és  látványos a változást is hoz. Mindennek tetejébe pedig a használata végtelenül egyszerű. Ha még nincs otthon egy ilyen nyugtató arcszérumod, akkor mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy próbáld ki, látogass el a  www.nanoil.hu oldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük