Otthoni szempilla laminálás. A legnépszerűbb szempilla-emelő és -lamináló készletek – rangsorolás


A szempilla lifting és laminálás kezelések már régóta népszerűek a szépségszalonok ügyfelei körében. Lehetővé teszik, hogy gyönyörű és határozott megjelenést érjünk el szempillaspirál használata nélkül. Mennyi ideig tart a szempillák laminálása, és elvégezhető-e otthon, hogy a hatás olyan lenyűgöző legyen, mint a professzionális szépségszalonból való távozás után? Lehetséges! Íme a szempilla lamináló készletek rangsora, amelyek hasonlóan nagyszerű eredményt adnak.

Szempilla felvarrás és -laminálás – miből áll, meddig tart, és érdemes-e kipróbálni?

Mi az a szempilla felvarrás? Hogyan végezd el? Mit foglal magában a szempilla laminálás? Milyen termékekre van szükség? Ezek a leggyakrabban felmerülő kérdések. A szempilla laminálás elsősorban a természetes szempillák táplálását célozza. Az eredmény még rövid és gyenge szempillák esetén is látható.

szempillalaminálást leggyakrabban szempillafelvarrással kombinálják, ami a megemelt és göndörített szempillák hatását kelti. A kezelés során a szempillákban keratin kötések módosulnak, így a hatás akár 8 hétig is tart.

Bár a legtöbb nő a szempilla felvarrást és -laminálást szépségszalonban végezteti el, otthon is könnyedén elvégezheted magadnak. A jó eredményhez azonban professzionális szempilla lamináló készletre van szükséged. Fontos, hogy ez egy olyan befektetés, amellyel elég sok pénzt takaríthatsz meg. Hiszen a szépségszalonokban a kezelések árai fejfájást okozhatnak.

Mennyi ideig tart a szempillák laminálása? A kezelés a készlettől függően nem tart sokáig, és a hatás néhány perc és körülbelül egy óra alatt elérhető. Ez egy remek választás mindazoknak, akik a természetes szempilláikból a maximális szépséget szeretnék kihozni. Érdemes megemlíteni, hogy a szempilla felvarrás és a szempilla laminálás nem invazív kezelés.

Mit kell figyelembe venni a szempilla felvarró és lamináló készlet kiválasztásakor? Rangsorolás

A szempillák laminálására szolgáló készlet kiválasztásakor elsősorban a doboz tartalmának kell irányadónak lennie. Sokkal többet kell tartalmaznia, mint maguk a termékek. Egy jó otthoni szempilla lamináláshoz való készletnek különböző hasznos kiegészítőket is tartalmaznia kell. Többek között szilikonrudakról vagy speciális fésűkről beszélünk. Ez a választék biztosítja, hogy ne kelljen további dolgokat vásárolnod. A piacon egyre több szempilla lamináló szettet találhatsz, amelyek minden szükséges kütyüt tartalmaznak. Sok készlet összehasonlítható a szépségszalonokban használtakkal, így nem kell attól tartanod, hogy a velük elért göndör és megemelt szempillák hatása rosszabb lesz. A rangsorban szereplő szettek egy része otthoni és professzionális használatra egyaránt alkalmas.

A megfelelő szempillaemelő és -lamináló készlet kiválasztásakor fontos a termékek minőségére is figyelni. A mennyiség is kulcsfontosságú. Jó lenne, ha nagyobb számú alkalmazást tennének lehetővé a készletek feltöltése nélkül. Ezeket a tényezőket szem előtt tartva olyan szempilla felvarró és -lamináló készletet találhatsz, amely hosszú ideig kitart. Íme a piacon kapható legnépszerűbb lehetőségek rangsora.

1. Nanolash szempilla-felvarró és lamináló készlet

SZEMPILLA EMELÉSNEK ÉS LAMINÁLÁSNAK

Az egyik legnépszerűbb otthoni szempilla emelő és -lamináló készlet a Nanolash márkájú Lash Lift Kit. Kiváló termékeiről ismert, amelyek hosszan tartó eredményt nyújtanak a szempillák táplálásában és formázásában. Ez az egyik olyan professzionális szempilla lamináló és emelő készlet, amellyel olyan megjelenést érhetsz el, mintha csak egy szépségszalonból jöttél volna ki. 

A Lash Lift Kit egyik pozitív tulajdonsága a gazdag tartalom. Ez a teljes szempilla emelő és lamináló készlet tartalmaz szempilla lifting ragasztót, 10 tasak aktiválót, 10 tasak keratin erősítőt és 10 tasak semlegesítőt. Ezen kívül rendkívül hasznos 3 pár szilikonpálcát is kapsz, amelyeket az igényeidhez igazíthatsz, valamint 3 szempillafésűt, amelyek a szempillák megfelelő megemeléséhez és göndörítéséhez szükségesek. A Nanolash teljes készlete 10 egyedi szempilla lamináláshoz elegendő, és nem kell aggódnod, hogy a termékek veszítenek a minőségükből – minden egyes termék egy kezelésre elegendő, majd körülbelül 8 hét múlva egy másikat kell kinyitnod a laminálás megismétléséhez.

Ha a Nanolash szempilla felvarró készletét választod, biztosítod, hogy egyetlen kezelés hatása akár 8 hétig is tart.

2. Elleebana Lash Lift – szempilla felvarró kezdő készlet

Az Elleebana Lash Lift egy másik érdekes lehetőség. Ennek a készletnek a különlegessége, hogy akár 60 szempilla felvarráshoz is használható. Egy ilyen nagyszámú alkalmazás nagyszerűen működik a professzionális szépségszalonokban. Ha azonban ezt a készletet otthoni használatra választod, fontos megjegyezni, hogy ilyen nagy teljesítmény csak akkor lehetséges, ha a laminálást egyesével végezzük. Ebből világosan látszik, hogy hazai környezetben ez a bizonyos készlet körülbelül 15 alkalmazásra elegendő (ennyi pár tasakot tartalmaz a készlet), és ez sokkal kevésbé költséghatékony.

Az Elleebana készlet kiválasztása előtt a termék árára is figyelni kell. Ez meglehetősen magas, ezért ezt a vásárlást leggyakrabban a professzionális szépségszalonokban dolgozó szempilla művészek választják.

A készlet a szükséges kozmetikumokon kívül tartalmaz még: szilikonrudakat a szempillák formázásához, egy fém applikátort és egy habeltávolítót. Minden termékhez kapsz egy áttekinthető használati útmutatót is. Az Elleebana Lash Lift Kit esetében nagyon fontos a teljes kezelés ideje. Mindössze 20 percet vesz igénybe, ami a szépségszalonokban végzett hasonló kezelésekhez képest lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban érj el egy látványos megjelenést.

3. RefectoCil Eyelash Lift – szempilla felvarró készlet

Ha sokat törődsz az idővel, akkor a RefectoCil Eyelash Lift szempilla felvarró szett ideális! Ezzel a szettel mindössze 13 perc alatt érheted el a hatást, így még az előzőnél is gyorsabb. Ez a szettben található kozmetikumok speciális formulájának köszönhetően érhető el. Formuláikban többek között kollagént és ciszteint találsz, amelyek nagyon rövid idő alatt jelentősen javítják a szempillák állapotát és megjelenését. 

A teljes készlet a fent említett termékeken kívül szilikonrudakat is tartalmaz a szempillák göndörítéséhez, két tálkát és néhány kefét. A készlet egy esztétikus sminkes táskában érkezik, amely lehetővé teszi az összes termék kényelmes tárolását.

A RefectoCil lamináló készlet az egyik olyan lehetőség, amely hosszabb ideig tart, mivel 36 kezelésre elegendő. Ezt a bizonyos márkát a szempilla művészek többszörösen elismerik, többek között a pálcáknak köszönhetően. Ezek akár százszor is felhasználhatók, így ideálisak az ügyfelek rendszeres szempilla felvarrásának elvégzéséhez.

4. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

A Miya Lash készlet egyesíti a professzionális szempilla stylistok által választott kozmetikumok előnyeit, valamint azokét, akik otthon szeretnék elvégezni a szempilla felvarrást. A készlet speciális, tápláló keratint tartalmazó termékeket, emelőpálcákat és keféket tartalmaz, és a megemelt szempillák hatását adja. Ha a szempilla felvarrás megtörtént, nem kell aggódnod a szempilláid miatt a mindennapi sminkelés közben. Ráadásul a gondosan kiválasztott formula és a keratin lehetővé teszi, hogy szempillaspirál használata nélkül élvezd a hangsúlyos szempillák eredményét. Ez a hatás akár 6 hétig is tart.

A kefék és a lamináló csipeszek mellett a készlethez szilikonrudak és kefék is tartoznak. Ezek lehetővé teszik a szempillák átfésülését és ápolását a kezelés után. Szemtapaszokat is tartalmaz a csomag.

5. Szemöldök lamináló és szempilla emelő készlet – Protein Reconstruction System Zola

A Zola márka által készített készlet az egyik megfizethetőbb lehetőség a rangsorban szereplő szempilla lamináló készletek között. Ez a márkavállalat erősen összpontosít az egyszerűségre és arra, hogy a kezelés a lehető legkönnyebb legyen minden felhasználó számára.

A szempillák felhúzására szánt termékek üvegekben érkeznek, amelyeken a termék neve, valamint egy szám látható. A számok jelzik a termék alkalmazásának lépéseit, így egyetlen felhasználónak sem kell aggódnia, hogy hibázik.

A Brow&Lash Protein Reconstruction System azonban nem teszi lehetővé a standard kezelés elvégzését, mint az összes többi szempilla emelésre tervezett készlet esetében. Ezt a készletet többek között a szilikonrudak hiánya különbözteti meg. A gyártó, lemondva róluk, olyan alkalmazási módszert biztosít, amely hasonlít a szempillaspirál alkalmazására. Azonban, ahogy a márka biztosítja, ez nem változtatja meg a termék teljesítményét. 

6. Thuya szempilla emelő készlet

A Thuya szempilla-felvarró készletet biztosít olyan termékekkel, amelyek lehetővé teszik a szempillák jelentős sötétítését és megfelelő formázását hosszabb ideig. Ez a hatás akár 8 hétig is tart! A készlet három speciális formulát tartalmaz – tartós gélt, ragasztót és semlegesítőt. Mindegyikük praktikus 15 ml-es flakonban kerül forgalomba.

A Thuya otthoni szempilla lamináló készlethez M méretű szilikonrudak és fapálcikák is tartoznak. Szükség esetén külön is vásárolhatsz S vagy L méretű rudakat, de ez további költséget jelent.

Ennek a DIY szempilla felvarró szettnek az egyik különlegessége, hogy a szemöldököt is ápolhatod vele. A speciális összetevőt – tioglikolsavat – tartalmazó gélformulának köszönhetően még a sűrű és kezelhetetlen szemöldök is gyönyörű lesz. A végeredmény még boldogabbá tesz, ha sikeres szemöldökpírral kombinálod. Ez a készlet ezért figyelemre méltó.

7. Fleeky Lashlift Kit – szempilla lamináló készlet

Ha úgy döntesz, hogy otthon szeretnéd megemelni és laminálni a szempilláidat, fontold meg a Fleeky Lashlift kezdő készletet. A felhelyezés utáni hatás lehetővé teszi, hogy megőrizd szempilláid természetes megjelenését, miközben dúsabbá és megemelté teszed őket. A csomagban két tasak van a szempillák emelésére szánt termékkel és két pár szilikonrúddal (S és M méretben). Ezen kívül a készlet tartalmaz speciális pálcikákat a termékek felviteléhez, két kefét, amelyek a kezelés befejezése után jól jönnek a szempillák formázásához, valamint két szempillafésűt.

A csomagban minden megtalálható, amire az otthoni szempilla lamináláshoz szükséged lehet. A benne lévő termékekkel 6 hétig élvezheted a hatást. Az alacsony ár itt is fontos szempont, ami azonban kevés alkalmazással párosul. A termékek mindössze 2-4 alkalmazásra elegendőek.

A márka etikája, amely arra összpontosít, hogy a termékeket nem tesztelik állatokon, sok nő számára előnyös. Vegán formuláik szintén bónusznak számítanak. A Fleeky Lashlift Kit esetében érdemes megemlíteni a stílusos dobozt is, amely jó ajándékká teszi a készletet.