Retro Matte Liquid Lipcolour MAC Kollekcióból

MAC Cosmetics új téli ajánlata a közelgõ meleg szezon szem elõtt tartásával készült el és biztosan nagy sikert arat. Az év elején az üzletekben megjelent a Retro Matte Liquid Lipcolourkollekció. Hogyan vesz rá egy rúzs a vásárlásra? Retro Matte folyékony rúzs matt befejezéssel!

Glamour matt

Az idõtlen eleganciához tárul a matt smink, mert csak a matt árnyalatok képesek bemutatni a lágy színek mélységének szépségét. Glamour smink a matt ajkakról szól, mely Retro Matte Liquid Lipcolour segítségével intenzívebb, szebb és teljesebb. Klasszikus a legjobb csak a MAC-kel!

Folyékony matt rúzs

A MAC Cosmetics innovatív formulája folyékony rúzs (bár a boltokban szájfények között találod), mely nagyszerû matt befejezést kínál tizenöt árnyalatban. Nem számít, melyik színt választod, hiszen mindegyik remekül néz ki a krémes és tartós befejezésnek köszönhetõen és mindig hatásos lesz.

 1. Fashion Legacy – klasszikus piros
 2. Feel So Grand – csábító cseresznye
 3. Dance With Me – vörösbor
 4. High Drama – intenzív bordó
 5. Oh, Lady – szép szilva
 6. Recollection – mély viola
 7. Liquid Lipcolour Quite The St. – sötét barack
 8. Tailored To Tease – füstös rózsa
 9. To Matte With Love – klasszikus rózsaszín
 10. Personal Statement – mély rózsaszín
 11. Divine-Divine – édes rózsaszín
 12. Rich & Restless – púder rózsaszín
 13. Mademoiselle – lágy bézs
 14. Back in Vogue – semleges cappuccino
 15. Lady Be Good – lágy barna

Hosszan tartó matt eredmény

MAC Cosmetics hosszantartó matt ajakrúzsairól híres. AzRetro Matte Liquid Lipcolour innovatív folyékony formula legalább néhány órát bír ki, de ez nem az egyedüli tulajdonsága. A matt termék állaga inkább egy szájfényre hasonlít, mint egy száraz rúzsra, viszont könnyû és kellemes a felvitele száraz ajkak hatása nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük