Szemsmink filccel! Szemhéjtus Maybelline Master Graphic

A szemhéjtus használata egyesek számára nagy kihívást jelent. Különösen azoknak, akik még sosem használták. Szerencsére a Maybelline mentõ megoldást hoz a kezdõknek és profi sminkeseknek egyaránt a Maybelline Master Graphic – szemceruzával filc formájában.

Maybelline Master Graphic filcre emlékeztet: a hegyénél éles szögbe van vágva, kifejezõ színt ad és kupakja van, hogy ne száradjon ki. A Maybelline szemhéjtus egyetlen finom mozdulattal bármilyen alakú vonalat húzhatunk meg. A filc elhelyezésével, húzhatunk vékony vagy vastag vonalat, egyeneset vagy úgynevezett macska szem hatást képezhetünk. Ha mûvészi képességekkel rendelkezel, akkor a szemhéjtus használata nem fog gondot okozni.

Maybelline Master Graphic szemhéjtus mély, fekete színben van és gyorsan szárad. Bár óvatosnak kell lenned, hogy a szemhéjtus ne legyen túl kifejezõ a szemhéjon. Ezért a szemhéjtus használata elõtt vigyél fel szemhéjfestéket vagy smink alapot. A Maybelline Master Graphic szemhéjtus sokáig fent marad a bõrön, nem kenõdik el és a színe nem halványul. Tökéletes a füstös szemsmink vagy nude smink kiegészítéséhez.

Hogyan kell használni a Maybelline Master Graphicot? A smink alap és szemhéjfesték felvitele után rátérhetsz a szemhéjtusra. Tedd a könyököd egy egyenes felületre és a kezed az arcodra. Rajzolj egy vonalat minél közelebb a szempilláidhoz egy finom mozdulattal. Ha elõször használod a szemhéjtust, kezd el néhány folt megrajzolásával a szempilla vonalán, majd kösd össze õket egy vonalat alakítva. A „farok” megrajzolásához a vonalat felfelé irányítsd, hogy optikailag kitágítsd a szemed; a külsõ sarokra helyezz ragasztószalagot vagy teáskanalat. Ez a trükk megkönnyíti a szem smink készítését. Nincs ötleted, milyen vonalat rajzolj meg? Idén nagyon népszerûek a vastag vonalak folttal a végén. De a klasszikus vonal is minden szemen jól néz ki. A választás a tiéd!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük