Új Szemhéjfesték bareMinerals READY 4.0

BareMinerals nagyon jó ásványtartalmú kozmetikumokról ismert. Ezúton próbálhatjuk ki a READY 4.0 szemhéjfestéket bareMineralstól. Ezekkel a kozmetikumokkal elegáns és természetes szem sminket készíthetsz.

READY 4.0 szemhéjfesték bareMineralstól aranyozott palettában van, amely mellé dupla applikátort és tükröt is kapsz a smink könnyebb elkészítéséhez. A kozmetikum néhány színváltozatban kapható. A következõ árnyalatokban kaphatod a palettát: The Designer Label (barna, olíva, bézs, szürke), The Happy Place (rózsaszín és szürke), The Comfort Zone (füstös bézs és rózsaszín), The Truth (barna, bézs és szürke), The Good Lofe (fekete, szürke, écru és rózsaszín), The Soundtrack (bézs és csillogó barna), The Dream Sequence (viola és szürke).

A bareMinerals READY 4.0 szemhéjfesték használata nagyon könnyû. A kozmetikumok szárazan és vizesen is használhatod. Száraz ecsetet használva finom végeredményt kapsz, mégis a nedves felvitel intenzívebb hatást kelt. A szemsminket mindig a világosabb árnyalattal kezd el. Vidd fel az egész szemhéjra és adj hozzá egy másik színt. A sötét szín a szem külsõ sarkába kerülhet és az alsó szemhéjra. BareMinerals READY 4.0 könnyed állagú, magasan pigmentált és ásványi anyagokat tartalmaz. Segít lefedni a ráncokat és a bõr tökéletlenségeket, de ugyanakkor kiemeli a szemet a szemhéjból és optikailag nagyítja. A természetes és ásványi összetevõknek köszönhetõen a bõr táplált, hidratált és ragyog. Növényi kivonatok és a szerves ásványok gondoskodnak a szemhéjról és a szem körüli felületrõl. BareMinerals READY 4.0 összetevõi: uborka és rizs kivonat, antioxidánsok, olajok, szilícium, antioxidánsok és koffein.

BareMinerals garantálja, hogy a READY 4.0 minden bõrtípuson jól néz ki. Ugyanakkor erõsen ajánlott az érzékeny és allergiás bõrre, amely hajlamos a pattanásokra. A kozmetikum 8 órán keresztül fenn marad, és nem gyûlik össze a ráncoknál, nem fakul ki napközben. Tökéletes kozmetikum a napi és esti sminkhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük