Nanoil hajolaj – mert minden hajszálad számít!

Egyenesen és őszintén ki kell mondani: többé nem kell kompromisszumokat kötni, amikor a hajápolásról van szó.

Mostanáig sok hasonló problémával kellett szembenézned, mint ahogyan a többi nőnek: minden hajápolási kozmetikumnak valamilyen hibája volt. Vagy túl sok vegyi összetevője volt, mint amilyenek a parabének és szilikonok vagy göndör és matt hajat eredményezett továbbá, amikor úgy tűnt, hogy a haj kezd felépülni, kiderült, hogy a termék alkoholt tartalmaz vagy egyéb összetevőt, amitől a haj száradni kezdett.

Most minden megváltozott. Többé nem kell mesterséges anyagokkal kínozni a hajat, ahhoz, hogy újra szépen nézzen ki. Nem lesz szüksége kétes alapanyagokra ahhoz, hogy gyorsítják a haj növekedését vagy sűrítsék azt (ezek az összetevők általában ampullában jönnek a haj számára).

Ne kössön kompromisszumot a hajápolásban.

Ne engedje meg, hogy kompromisszumot kössön, amikor a szépségéről és önbecsüléséről van szó.

Nanoil hajolaj – miért kell ezt tudnia

Csak egy természetes termék könnyen helyettesítheti az összes terméket a fürdőszobájában.

Regenerálja és javítja a hajat.

Ápolja a fejbőrt.

A haj sűrűbb és felgyorsítja a haj növekedését.

Csupán egy felvitel után szépíti a hajat.

A cikk tárgyát képező termék innovatív és fantasztikus, ez az új hajolaj– Nanoil. Ez a kozmetikum kielégíti az igényeket. Nem csak univerzális, hanem a hajápolás lehetőségeinek teljes skáláját biztosítja, (mély regenerálástól kezdve az azonnali szépítő tulajdonságig) ugyanakkor teljesen biztonságos, mert ereje a természetből és az összetevőkből ered, amelyeket évtizedekig használnak egészség és szépítkezés céljából. A hajolajok (mert róluk beszélünk) a Nanoil hajolaj esszenciája és tartalma. Nekik köszönhetően a Nanoil erőteljes fegyverként léphet fel a szép és egészséges haj érdekében.

Titka továbbá használatának lehetőségeiben rejlik. A Nanoil hajolaj készítői sok munkát fektettek az olaj elkészítésében, azért, hogy mind a 3 hajtípus igényeinek feleljen meg (vastag és nehéz, volumenumtól megfosztott, rendkívül száraz és törékeny). Ezen okból, a természetes olajokat a részecskék méretéhez igazították és a haj porozitásán kifejtett hatásukhoz. A Nanoil hajolaj 3 verzióban kapható. Mindegyik más porozitáshoz alkalmazkodik és összetételükben különböző természetes olajokat tartalmaznak. Mindez azért van, hogy a legjobb ápolást biztosítsák a hajnak: szárítás és leterhelés nélkül, irritáció és hibák nélkül.

Nanoil hajolaj – szinkronizált szépség a haja számára

Mindegyik kozmetikum verzióval a Nanoil hajolaj a legjobb ápolást nyújtja egy adott hajtípusnak. Mindhárom termék különböző természetes olajokat tartalmaz, melyek várhatóan betöltik haja igényeit.

Nanoil magas porozitású hajra

Válassza ezt az olajt, ha haja rendkívüli sérülésekben szenved, száraz és törékeny. A termék ereje hat olajban rejlik kivételes tulajdonságokkal:

 • Gyapotmag olaj – puhítja és hidratálja a hajat
 • Passió gyümölcs olaj – helyreállítja a rugalmasságot
 • Esti kankalinolaj – eltávolítja a méreganyagokat és gyógyítja a fejbőrt
 • Avokádó olaj – hét vitamin ereje erőt ad a haj táplálására
 • Mandula olaj – simít, biztosítja a pazar ragyogást és megakadályozza a törékenységet
 • Argán olaj – javítja a haj szerkezetét és védi a hajat a sérülésektől

Nanoil közepes porozitású hajra

Válassza ezt a hajolajt, ha hajhagymái gyengék, haja kezd kihullani, göndörödni és sérülni (különösen a végeknél). Ez a hajtípus általában matt, regenerálást igényel a felületen és védelmet a további sérülésektől. A Nanoil hajolaj ebben a verzióban hat természetes olajt foglal magába, ami a haj állapotához alkalmazkodik.

 • Macadámia olaj – gyorsan felszívódik és szabályozza a faggyútermelődést a fejbőr felületén, továbbá megelőzi a haj zsírosodását, védi a fejbőrt a szárazságtól és a hajhagymákat a gyengüléstől.
 • Argán Olaj – gátolja a haj öregedését és hő védelmet biztosít
 • Marula Olaj – gondoskodik a haj megfelelő hidratáltsági szintjéről
 • Passiógyümölcs Olaj – helyreállítja a sugárzó ragyogást és megszelídíti a rakoncátlan hajat göndörödést megelőzve
 • Jojoba Olaj – ápolja a fejbőrt, megelőzi a haj vízveszteségét, különösen a hajvégeknél
 • Kókuszolaj – védi a hajat, helyreállítja a rugalmasságot, ragyogást és táplál

Nanoil alacsony porozitású hajra

Válassza ezt, ha sűrű a haja, volumenben szenved és gyakran zsíros. Ezt a hajtípust nehéz stilizálni, mert előfordul, hogy merev és számos alkalommal felesleges faggyú szekrécióban szenved, ami a korpásodással együtt társul.

Nanoil alacsony porozitású hajra arra fejlesztették, hogy tápláljon, védjen és volument biztosítson anélkül, hogy feleslegesen leterhelné a hajat. Ez a termék 9 természetes olajban gazdag, ami nélkülözhetetlen a hajápoláshoz.

 • Cupuacu Vaj – megakadályozza a hajszálak repülését és revitalizál
 • Monoi Olaj – biztosítja a rugalmasságot és gondoskodik a haj hidratálásáról
 • Babassu Olaj – simítja a hajat és tökéletesen felszívódik, ami hozzájárul a tápláláshoz és nem terheli le a hajat
 • Shea vaj – ragyogást biztosít és gondoskodik a hidrolipid rétegről
 • Passiógyümölcs Olaj – antioxidáns, helyreállítja a fiatalos megjelenést és ragyogást, valamint a rugalmasságot
 • Ricinusolaj – nem csak erősíti a hajhagymákat, hanem stimulálja a haj növekedését és védi a haj színét
 • Shea Vaj – védi a hajat a vízveszteségtől és a szárazságtól
 • Argán Olaj – hővédelem, növeli a vitalitást, tökéletesen felszívódik és táplálja a hajat külsőleg és belsőleg
 • Kókuszolaj – természetes napfény szűrő SPF 10 értékkel, amely megvédi a hajat a káros napsugárzástól és egyéb kedvezőtlen légköri tényezőktől

A természetes olajok tulajdonságait számos egyéb összetevő fokozza, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges megjelenéshez, regeneráláshoz és szép hajhoz.

Selyem, keratin és vitaminok mellett a Nanoil hajolaj kettő egyedi és úttörő összetevőt tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak a hajhagymákra. Ezek nemcsak regenerálják és javítják a haj állapotát, hanem stimulálják a haj növekedését és a haj egészségét szorgalmazzák. A nők könnyen alkalmazhatják ahhoz, hogy növeljék a haj sűrűségét, mert a rendszeresen használt hajolaj újjáéleszti az alvó hajhagymákat és (ún. baba hajat) új hajat növeszt.

A Nanoil hajra regeneráló komplexum mindhárom hajtípusra, mely nem csak regenerálást, hanem szép megjelenést is biztosít.

13 Komment “Nanoil hajolaj – mert minden hajszálad számít!”

 1. Sára J

  Sosem használtam hajolajat, de minél többet hallok róla, annál inkább szeretném kipróbálni 🙂

  Válasz
  • anna_móni

   Nem tudnám elképzelni a hajápolást a hajolajok nélkül. Sosem volt komolyabb problémám, de amióta elkezdtem hazsnálni az olajokat, a hajam jobban néz ki

   Válasz
 2. Lisza91

  Nagyon jó ötlet, hogy hajporozitásnak megfelelő olajok léteznek. Először hallok ilyen kozmetikumról. Biztosan kipróbálom.

  Válasz
 3. juli

  Tetszik a magas porozitású haj verzió összetétele. Már 4 olajt használtam, ami ebben a nanoil verzióban is megtalálható és imádtam a hatásokat. Szerintem ki fogom próbálni 😀

  Válasz
 4. Natália

  Tipikus alacsony porozitású hajam van és nagyon nehéz kezelni. Azn gondolkodtam, hogy a haj olajozása segítene-e, bár nehéz elképzelnem.

  Válasz
  • Júlia

   Nálam is ez a helyzet: a stilizálás mindig sikertelen volt, mert az csak egy-két órán át tartott. Minden nap meg kellett mosnom a hajam, néha akár esténként is. Miután néhány hétig használtam az olajt, minden megváltozott. Könnyebb lett kezelni, nem volt olyan zsíros és sokkal jobban nézett ki. Hamar el fog fogyni, ezért rendelnem kell egy újabb palackot. Én ajánlom!

   Válasz
 5. Mari JJ

  Nekem a magas porozitású hajra verzió segített, mert sok éve keresztül fehérítette a hajam, amitől nagyon sérült. Gyorsan észrevettem a különbséget. Nagyszerű termék, picit drága, de megéri! 🙂

  Válasz
 6. liza_91

  Nemrég kezdtem használni az argán olajat és alig várom, hogy lássam az eredményeket. Sok pozitív véleményt olvastam

  Válasz
  • Maja

   Először tetszett az eredmény, de kiderült, hogy az olaj keverék még jobban működik. Még sosem használtam a nanoilt, de az összetétel jónak tűnik és szerintem be fogom szerezni 😀

   Válasz
  • mis_viola

   Ezidáig az avokádó olaj nyújtotta a legjobb hatásokat. Száraz és sérült hajam volt (túl sok hajvasalás), de már az első használatok nagy változásokat hoztak. Hihetetlenül hidartáló

   Válasz
 7. Dia S.

  A haj olajozása segít regenerálni a sérült hajat. Sok olajt hazsnáltam, de egyik sem volt ilyen jó, ezért hű maradok hozzá

  Válasz
 8. Hanna33

  Különböző olajokat próbáltam, de ezt még nem. A szöveg elolvasása után alig várom, ghogy kipróbáljam 😀

  Válasz
 9. AnA

  Az édes mandulaolaj a kedvencem, de ez is bíztató:)

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük