Tavaszi Slágerek A Szemsminkben: Chanel 2016

Semmi módon sem kerüli el figyelmünket, hogy a tervezõk és sminkesek, akik az ikonikus Chanelon dolgoznak, szinte minden divatbemutatón szeretnek meglepetést okozni. A tavaszi Chanel divatbemutató a Párizsi Divatheteken szintén nagy áttörést jelent a smink trendek számára. Miért? A pepita szemhéjak miatt!

Párizsi megjelenés az ecset egyetlen mozdulatával

Az idei Párizsi Divatheteken a Chanel kifutók smink felelõse Tom Pecheux sminkes, aki luxus divatházakkal együttmûködik. Ez a sminkes bemutatta az ikonikus paletta elképzelését, mely a márkát kíséri. Néhány ötletét bemutatta a legfiatalabb modelleken beleértve Gigi Hadid, Kendall Jenner és Lindsay Wixson modelleket. Kocka szürke árnyalatában, melyhez Pecheux-nek csak szemhéjfestékre, sablonra és ecsetrevolt szüksége.

Táskából egyenesen a nõk szemére

A sminket természetesen a Chanel 2.55 táska inspirálta, mely mindenki által felismerhetõ. Fekete steppelt kézitáska a párizsi divatházból, mely eleganciájáról és tervezésérõl ismert világszerte. Ezt a mintát választotta Pecheux, hogy a szemhéjon alkalmazza. Senki sem mondta, hogy a steppelt minta kizárólag a luxuscikkeken használható. Fekete kockák a szemhéjon, méhsejt lemezre emlékeztetnek, kétdimenziós smink, mely ámulatba ejt az egyszerûségével és a hatékonyságával. .

A kockás smink pont olyan, mint a Chanel modellek

Az idei Párizsi Divathetek modelljei büszkén viselték a fekete szín árnyalatait, viszont azt senki sem mondta, hogy nem lehetsajátos módonújratervezni. A legfontosabb a smink bázis, mely kiegyenlíti a szemhéj színét és ragasztóként mûködik a szemhéjfesték esetében. A Chanel steppelt kézitáska mintájára tervezett kockás mintát sablon vagy egy feszesre húzott átlátszó darab segítségével lehet elkészíteni. Az árnyalatnak magasan pigmentáltnak kell lennie, így csupán az elsõ alkalmazás után a minta intenzív lesz, mert nincs helye igazításoknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük