Yoskine In-Yo Technology: Zacskós Arckezelés

Yoskine a luxusgyártó Dax Cosmetics nagyra becsült márkája. Arcra összpontosító zacskós kezelés az idei tavasz újdonság, amit a japán, Rohto Pharmaceuticals kozmetikum laboratóriumával együttmûködve hoztak létre. Honnan származik a Yoskin három alvómaszk innovációja?

Yoskine In-Yo Technology három új terméket mutatott be, azaz többlépcsõs arc kezelés egyszeri tasakkal. A Yoskine kozmetikumok technológiája két kiegyensúlyozó erõn alapul, ami a márka nevére is utal. In-Yo megegyezik a japán Yin és Yang filozófiájával, ami inspirációként szolgált a tudósok számára Yoskine létrehozása során.

In-yo, azaz kiegyensúlyozó erõk

A Yoskine In-yo Technológiában lévõ intracelluláris méregtelenítõ és fiatalító tulajdonságok forradalmi kombinációja meglepõ hatásokat eredményez, mint pl. fiatalos ragyogás, tisztítás, ráncok simítása és természetes frissesség. Az aktív hatóanyagok és a luxus recept tökéletes aránya olyan arcmaszk elkészítését teszi lehetõvé, mely irányítja az alkalmazási idõt a maszk színének megfigyelése útján.

In’Detox – alfa-glükánon alapuló méregtelenítés, azaz a bõrsejtek természetes tisztítása; biztosítja a sejtek hosszabb élettartamát és serkenti a kozmetikum tápláló anyagainak jobb felszívódását.
Yo’Active – wellness, ami a bõrsejteket aktív hatóanyagokkal látja el; biztosítja az erõs fiatalító hatást.

A Yoskine tasakok kezelése

A mindennapi bõrápoló japán kezelések ihlette professzionális táplálás a tasakokban a bõrfiatalítás többlépcsõs és luxus megközelítése. Yoskine három arcmaszkot mutatott be, melyek különbözõ bõrhibát kezelnek és különbözõ recept alapján, de egyformán hatékonyan mûködnek.

  • Yoskine Kirei Lifting – extra simább három lépésben. Hétvégén, gyors fiatalító kezelés, amely tartalmazza a három alvó maszk alkalmazását pénteken, szombaton és vasárnap este.
  • Yoskine Classic Lift Peptide – mély ráncok feltöltése két lépésben; platinum emelés, vagyis zafír radír kezelés és színváltó peptid arcmaszk ráncfeltöltéshez.
  • Yoskine Asayake Pure – mély pórus tisztítás két lépésben; thermo-tisztító vulkáni kezelés, amely tisztítja a pórusokat és a zeolit peeling valamint a lávás fekete arcmaszknak köszönhetõen mattosítja a bõrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük