Microblading szemöldök a drága kezelés nélkül? Lehetséges a Nanobrow Microblading Pen-el!

Úgy tervezték, hogy microblading szemöldök hatást hozzon létre. Ismerd meg az új Nanobrow Microblading Pen-t! Nem kell egy vagyont költened professzionális kezelésre, mivel ez a termék hasonló eredményt nyújt.

Mi a microblading?

A microblading egy tartós szemöldök smink módszer. Ennek során egy speciális, tollra emlékeztető eszközzel pigmentet juttatunk a bőr alá, ezért is nevezik “tollképzéses módszernek”. Egy éles hegy segítségével szőrszerű mikrobevágásokat ejtenek a bőrön, hogy pigmentet juttassanak a bőr alá.

A hatás rövidebb ideig tart, mint a hagyományos szemöldöktetoválás – körülbelül 1-2 évig. A microblading kezelést után a bőrnek körülbelül 7 napra van szüksége a regenerálódáshoz.

Nem kell azonban befektetni egy ilyen invazív és drága eljárásba. Próbáld ki az új Nanobrow Microblading Pen-t, amivel  szemöldököd hibátlanul nézhet ki.

Szemöldök toll a szemöldök ceruza, pomádé vagy púder helyett?

Lenyűgözött a microblading természetesnek tűnő hatása? Ezzel a szemöldök tollal apró, szőrszerű vonásokat hozhatsz létre, hogy kitöltsd a hiányosságokat. Hosszas kozmetikai szalonba járás nélkül adhatsz volument a szemöldöködnek. A Nanobrow toll a microblading kezelésre hasonlító szemöldök sminket biztosít, amely mindenekelőtt fájdalommentes. Egyszerűen lemoshatod egy hagyományos sminklemosóval. Pontosabb és tartósabb, mint a szemöldökceruza, a pomádé vagy a púder, és a volumenes szemöldök hatását nyújt.

Nanobrow Microblading Pen – tulajdonságok

  • Vízálló formula
  • Precíziós hegy
  • Hosszantartó hatás
  • Microblading hatást 

Microblading hatású szemöldök toll – hogyan kell használni?

Válaszd ki a vonásaidhoz illő árnyalatot az 5 természetes hatású árnyalat közül: Szőke, sötét szőke, világosbarna, sötétbarna és eszpresszó. Kezd el meghatározni az alsó szemöldök vonalat. Helyezd a hegyet a bőrre merőlegesen úgy, hogy csak az éles hegye érintse a bőrfelszínt. Rövid felfelé irányuló mozdulatokkal rajzolj valósághűnek tűnő szemöldök szőrszálakat a növekedésük irányával megeggyezően. Az ultraprecíziós hegy olyan vékony vonalakat rajzol, mint a valódi szemöldökszőrszálak. Az ilyen sminkelési technika a sűrű és telt, természetesen meghatározott ívek hatását kelti. A Nanobrow Microblading Pen lehetővé teszi, hogy növeld szemöldököd fedettségét és volumenét.


Nanobrow Microblading Pen

A termék színekben kapható:

A Nanobrow Microblading tollal történő szemöldökformázás egész nap tart. A szőrszerű vonások vízállóak. Könnyű alkalmazni, még akkor is, ha kezdő vagy a szemöldök sminkelésben.

Próbáld ki, és tapasztald meg, milyen egyszerű! Már csak néhány ecsetvonás választ el a tökéletes szemöldöktől. Nézz szét a nanobrow.hu oldalon, hogy többet megtudj.