Infallible Sculpt – Kontúrozó Paletta L’Oreal Párizstól

Az arc kontúrozása olyan szintû modellezés, amivel az elõnyöket lehet kiemelni és elrejteni a lehetséges hibákat. A kontúrozás feladata újra kiemelni a nõi arcformát. Az arc metamorfózisa lehetséges egy palettának köszönhetõen – Infallible Sculpt Contouring Palette L’Oréal Paristól. Mi jellemzõ erre a termékre?

Infallible Sculpt – egyszerûség

A kontúrozó paletta nagyon praktikus, mert így nincs szükség két különbözõ termékre és nem kell keresni õket mindennap a táska legalján. Infallible Sculpt kiemelõ és bronzosító egy elegáns palettában. Ennél egyszerûbb és praktikusabb nincsen. A paletta egyik oldalán a kiemelõ van és mindjárt mellette illeszkedik a bronzosító. Az Infallible Sculpt Contouring Palette két árnyalatban kapható: 01 világos/Médium és 03 Médium/Sötét.

Infallible Sculpt – minõség

L’Oreal Paris büszke a jó minõségû smink kozmetikumaira, ezért a márka logójával szereplõ kontúrozó palettának professzionális terméknek kell lennie. És valóban az. Infallible Sculpt úgy lett kifejlesztve, hogy a formula hosszantartó legyen és tökéletes hatású. A kiemelõ és bronzosító 60%-ban púder bázisú és 40%-ban gél bázisú, ami biztosítja a termék jó elkenését a bõrön. A természetes elasztomer megegyezik a bõrrel, továbbá biztosítja a tartós és nagyon pontos sminket.

Infallible Sculpt – professzionalizmus

A márka mindenképpen a termékeik kiváló minõségére fogad, melyet még a legjobb sminkesek is megvásárolhatnak. Infallible Sculpt Contouring Palette professzionális kozmetikum, ami tökéletesen modellezett arcot biztosít. A bõr minden körülmények között jól fog kinézni. A két árnyalat használata megengedi a világossal játszani és foltok nélkül kontúrozza az arcot – a világosabb kiemelõ több volument ad, míg a sötétebb árnyalat vékonyító tulajdonságokkal rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük